Webbsök

Solens mat : en matreseguide till Italien
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcab
Författare/Namn
Titel
  • Solens mat : en matreseguide till Italien
Utgivning, förlag, etc.
  • Ica, Västerås : 2008
SAB Klassning
Upplaga
  • [Ny utg.]
Omfång
  • 220 s. ill. 24 cm
Term
Genre/Form
  • Guideböcker
Medarbetare
ISBN
  • 9789153431602
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00002349cam a2200541 a 4500
*001139590
*00520181030230000.0
*008080214s2008    sw ||||e||||||000 0|swe| 
*020  $a9789153431602
*035  $a(SE-LIBR)10685979
*041  $aswe
*08204$a641.59$222 (machine generated)
*084  $aQcabd-i$2kssb/8
*1001 $aHagström, Bo,$d1948-
*24510$aSolens mat :$ben matreseguide till Italien /$cBo Hagström ; [fotografier: Per Anders Rudelius].
*250  $a[Ny utg.]
*264 1$aVästerås :$bIca,$c2008
*300  $a220 s.$bill.$c24 cm
*650 7$aItaliensk matlagning
*650 7$aMat och dryck$zItalien
*650 0$aCooking, Italian
*655 7$aGuideböcker
*7001 $aRudelius, Per Anders$4pht
*852  $hQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

En matreseguide till de italienska landskapen Toscana, Umbrien, Marche, Emilia-Romagna och Lazio baserad på tv-serien med samma namn. Om matkulturen, förslag på marknader, vingårdar, matproducenter och trattorier att besöka samt råd om varor att köpa med sig hem och vad man kan laga av dessa. TPB:s talboksannotation: Bo Hagströms uppskattade tv-serie &"Solens mat&" i bokform. Förf. tar oss med på en matresa till Rom längs Via Appia och söderut till Toscana och Umbrien. Boken är indelad i fyra avsnitt och inleds med texter om det pontinska , det toskanska och det umbriska köket. Därefter följer specialiteter, resrutter, marknader, vingårdar, trattorier och tips om landsbygdens lokala restauranter och matvaruaffärer. Förlaga : Damm, 2006 Annotation supplied by BTJ Sverige AB

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred NÄRMAGQcab Närmagasin