Hylla
Författare/Namn
Titel Svenska kakor och desserter
Varianttitel
Utgivning, förlag, etc. Max Ström, Stockholm : 2011
SAB Klassning
Omfång
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*00001905cam 12200529 a 4500
*001140701
*00520110523135856.0
*008101118s2011 sw a|||e |00| 0 swe
*020 $a978-91-7126-214-1 (inb.)
*035 $a(SE-LIBR)12039050$x12039050
*08204$a641.865$222/swe
*084 $aQcaam$2kssb/8
*084 $aQcae$2kssb/8
*1001 $aLandqvist, Malin
*24510$aSvenska kakor och desserter /$cMalin Landqvist ; foto: Joel Wåreus ; [receptgranskning: Kristina Valentin]
*2461 $aSvenska kakor
*260 $aStockholm :$bMax Ström,$c2011
*300 $a143 s. :$bill.
*592 $aClip2MM$b2011-06-13
*7001 $aWåreus, Joel$4pht
*7001 $aValentin, Kristina$4oth
*850 $aLoBj
*852 $cQcae
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
VAR 10 Sju sorters klassiska småkakor får inleda våren, som även innehåller semlor och påsktårta, syrligt friska desserter, fluffig prinsesstårta och andra maffiga bakverk SOMMAR 44 Kafferep i trädgården med gräddtårta och kanelbullar ska gärna avnjutas till humlesurr, doften av nybryggt kaffe och klirrande isbitar i jordgubbssaft. Nu är bästa tiden att frossa i sommarens alla bär, perfekta att använda i kakor, glass och kompotter HÖST 74 Med höstens skogs- och trädgårdsfrukter görs de enklaste och mest smakrika desserterna, t ex nyponsoppa och ugnsbakade äpplen. Men det är också härligt att ta sig tid för bak av lite mer avancerade kakor, som wienerbröd och mazariner VINTER 110 Krispigt vitt med saffransdoft, det är synonymt med vintern. Men det är även de typiska julkryddorna, som värmer inför vinterns helger i både pepparkakor och varma drycker. Höstens bär har blivit till söt och mustig sylt som nu kan pryda tårtor och fylla kakor