Hylla
Författare/Namn
Uniform titel Frisk med lavkarbo. Svenska
Titel Frisk med LCHF : 100 recept med riktig mat : [fyra kompletta veckomenyer]
Utgivning, förlag, etc. Optimal, Sundbyberg : 2011
SAB Klassning
Omfång
Term
Genre/Form
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*00004138cam a2200829 a 4500
*001147827
*00520171010120142.0
*008110507s2011 sw ||||e||||||000 0|swe|
*020 $a9789172412286$qinb.
*035 $5Bo$a(Bo)485221
*035 $a(SE-LIBR)12163291
*0411 $aswe$hnor
*08204$a641.56383$222/swe
*084 $aQcabb$2kssb/8 (machine generated)
*1001 $aHexeberg, Sofie
*24010$aFrisk med lavkarbo.$lSvenska
*24510$aFrisk med LCHF :$b100 recept med riktig mat : [fyra kompletta veckomenyer] /$cSofie Hexeberg och Gunn-Karin Sakariassen ; foto: Marte Garmann Johnsen ; översättning av Elsie Formgren och Sten Sundström.
*264 1$aSundbyberg :$bOptimal,$c2011
*300 $a209 s.$bill.$c26 cm
*650 7$aLågkolhydratdiet
*650 0$aLow-carbohydrate diet
*655 7$aKokböcker
*7001 $aSakariassen, Gunn-Karin
*852 $hQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
9 Behovet av den här boken 10 Sofies erfarenheter av kost och hälsa 12 Gunn-Karins erfarenheter av kost och hälsa 14 Lågkolhydratkost 14 Varför lågkolhydratkost? 15 Övergång till lågkolhydratkost 17 Anpassad lågkolhydratkost 17 Måltider 18 Hur mycket kan jag äta? 18 Portionsstorlek för den som vill gå ner i vikt 20 Planering 20 Praktiskt att ha i skåp och lådor 22 Gå inte och lägg dig innan du vet vad du ska äta till frukost, lunch och middag nästa dag 23 Hur gör jag när jag är på fest? 23 Hur gör jag när jag är på resande fot? 24 Kostrekommendationer 24 Översikt av livsmedel som rekommenderas och som bör undvikas 26 4-veckorsmeny 26 Allt du behöver för att komma igång med lågkolhydratkost 31 Recept 33 Frukost 34 Alternativ till bröd och müsli 44 Scones och muffins 50 Plättar och pannkakor 54 Äggröra och omelett 60 Snabba frukostar 66 Smoothie 71 Lunch och förslag till matlåda 72 Sallader och omeletter m.m. 96 Snabblunch på jobbet 103 Buffélunch i låda 107 Middag 108 Fisk 122 Soppa 128 Kött 142 Gröt 145 I stället för potatis, ris och pasta 167 Dressingar, såser, kryddsmör, olja och vinäger 181 Mellanmål och snacks 193 Godis, kakor och desserter