Webbsök

Gourmetträdgården : köksväxterna som smakar bäst
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qe
Författare/Namn
Titel
  • Gourmetträdgården : köksväxterna som smakar bäst
Utgivning, förlag, etc.
  • Bonnier Fakta, Stockholm : 2013
SAB Klassning
Omfång
  • 192 s. : ill. ;
ISBN
  • 978-91-7424-241-6 (inb.)
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00002310cam 12200649 a 4500
*001162156
*00520130404205332.0
*007   
*008121030s2013    sw ||||e     |00| 0 swe  
*020  $a978-91-7424-241-6 (inb.)
*035  $a(SE-LIBR)13565093$x13565093
*08204$a635.09485$223/swe
*084  $aQe-c$2kssb/8 (machine generated)
*1001 $aIsraelsson, Lena
*24510$aGourmetträdgården :$bköksväxterna som smakar bäst /$cLena Israelsson
*260  $aStockholm :$bBonnier Fakta,$c2013
*300  $a192 s. :$bill. ;
*500  
*592  $aClip2MM$b2013-04-08
*653  
*653  
*700  
*850  $aLoBj
*852  $cQe
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Att gourmetodla innebär odling för maximal smak. Om vilka köksväxter som smakar bäst, hur de odlas och används. Här finns både gamla svenska kulturväxter och växter från andra länder som italiensk svartkål och bladsarapeta. Hur man genomför ett smaktest med egenodlade grönsaker. Alla kapitel innehåller odlingsråd och recept. MTM:s talboksannotation: En personligt skriven bok om egna och andras odling och användning av de bästa köksväxterna. Här ryms såväl blåbär och havtorn som kål och gurka. En mängd tips på odling och sorter samsas med recept från Mellanöstern, Asien och Italien. Läsaren får också veta hur man gör ett enkelt smaktest av grönsaker. Författaren har tidigare skrivit flera grönsaksodlingsböcker. Den tryckta boken är rikt illustrerad

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQe