Webbsök

Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qca
Författare/Namn
Titel
  • Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
Utgivning, förlag, etc.
  • Ordfront, Stockholm : 2013
SAB Klassning
Omfång
  • 303 s. 22 cm
Anmärkning: Allmän
  • Pliktex.
Term
Geografiskt namn
Ämnesord
Medarbetare
ISBN
  • 9789170377358
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00015873cam a2203001 a 4500
*001164114
*00520160404133241.0
*008130405s2013    sw ||||e||||||000 0|swe|d
*020  $a9789170377358$qinb.
*035  $a(BOKR)9789170377358
*035  $5Bo$a(Bo)518449
*035  $a(SE-LIBR)13989206
*041  $aswe
*08204$a664$223/swe
*084  $aPmbb$2kssb/8 (machine generated)
*084  $5Gma$aMåltidsakademiens biblioteksstiftelse
*084  $5Gma$aMåltidslitteratur 2013
*084  $5Gma$aKategori: Essäer kring måltiden
*084  $5Gma$aVinare 2013 i kategorin: Essäer kring måltiden
*1001 $aNilsson, Mats-Eric,$d1955-
*24510$aSaltad nota :$bom matfusket - från gatukök till gourmetkrog /$cMats-Eric Nilsson ; research appendix: Ivar Nilsson ; [fackgranskning: Richard Tellström].
*264 1$aStockholm :$bOrdfront,$c2013
*300  $a303 s.$c22 cm
*500  $5Li$aPliktex.
*583  $5R$a20130823
*650 7$aLivsmedel
*650 7$aLivsmedelstillsatser
*650 7$aLivsmedelskontroll
*650 7$aRestauranger
*65012$aFood
*65022$aFood Additives
*65022$aFood Inspection
*65022$aRestaurants
*650 7$afoods
*650 7$arestaurants
*650 7$afood service
*650 7$afood additives
*650 7$afood production
*650 7$asweden
*650 0$aFood
*650 0$aRestaurants
*651 2$aSweden
*653  $aLivsmedelskontroll
*653  $aLivsmedelstillsatser
*653  $aLivsmedel
*698  $5R$a201334$bNÄRINGSLIV HANDEL
*7001 $aNilsson, Ivar,$d1984-$eunspecifiedContributor$4oth$0https://libris.kb.se/khw06m635ttf7s2#it
*852  $hQca
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

En granskning av restaurangbranschen. I en vanlig butik kan konsumenten läsa innehållsförteckningen, men i restaurangen har man ingen aning om vad som ligger på tallriken. Om matfusket på allt från enkla kaféer och snabbmatsställen till lyxiga restauranger. Även historiska tillbakablickar. MTM:s talboksannotation: Förr kunde det hända att en kypare på restaurang saltade notan - medvetet räknade fel till kundens nackdel. Nuförtiden är det inte notan utan maten det handlar om. Bokens författare menar att korgfusket i dag är satt i system, han granskar dolda tillsatser och råvarufusk på allt från caféer till tjusiga restauranger. Boken innehåller också en ingrediensguide på hundra uppslagsord med tillsatser som ingår i alla upptänkliga maträtter

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQca
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQca