Webbsök

Tio lektioner i matlagning
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qca
Författare/Namn
Titel
  • Tio lektioner i matlagning
Utgivning, förlag, etc.
  • Wahlström & Widstrand, Stockholm : 2013
Upplaga
  • 1. uppl.
Omfång
  • 295 s. ill. 25 cm
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning
  • Tio lektioner i matlagning är ett läromedel i praktisk matlagning och behandlar bland mycket annat: ätandets glädje, kärlek i gasform, f.d. pojkvänner, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, otacksamma ungar, problemet med "kost", mat som religion, författandets plågor, kökets utrustning, kreativitetens källor, mat och sex, konsekvenser av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, bindväv och senor, tid och liv. Men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.
Term
ISBN
  • 9789146222224
Antal i kö:
  • 0 (0)
*000     cam a        a 4500
*001165721
*00520230801151240.0
*008130424s2013    sw |||||||||||000 0|swe|d
*020  $a9789146222224
*035  $a(BOKR)9789146222224
*035  $a(SE-LIBR)14074551
*041  $aswe
*08204$a641.5$223/swe
*1001 $aLundgren, Lotta,$d1971-
*24510$aTio lektioner i matlagning /$cLotta Lundgren ; [receptgranskning: Kristina Valentin].
*250  $a1. uppl.
*264 1$aStockholm :$bWahlström & Widstrand,$c2013
*300  $a295 s.$bill.$c25 cm
*520  $aTio lektioner i matlagning är ett läromedel i praktisk matlagning och behandlar bland mycket annat: ätandets glädje, kärlek i gasform, f.d. pojkvänner, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, otacksamma ungar, problemet med "kost", mat som religion, författandets plågor, kökets utrustning, kreativitetens källor, mat och sex, konsekvenser av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, bindväv och senor, tid och liv.  Men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.
*650 7$aMatlagning
*653  
*653  
*852  $cQca
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

En bok om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, hur man gör när man lagar mat. Trettio recept. MTM:s talboksannotation: Ett humoristiskt läromedel i praktisk matlagning. Här avhandlas bland annat ätandets glädje, kärlek i gasform, mat som religion och konsekvenser av kroppsfett. Varje kapitel innehåller en rad recept och författarens tankar kring detta. Dessutom är ett helt kapitel ägnat åt improvisation, där listas smakkompisar med andra råvaror som de passar extra bra med. Författaren är matskribent och tv-personlighet

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQca
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQca