Webbsök

Nytt bröd : baka gott utan gluten
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcae
Författare/Namn
Titel
  • Nytt bröd : baka gott utan gluten
Utgivning, förlag, etc.
  • ICA, Västerås : 2013
SAB Klassning
Omfång
  • 143 s. : ill.
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning
Medarbetare
ISBN
  • 9789153439479 (inb.)
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00002212cam 12200637 a 4500
*001166970
*00520130921085755.0
*007   
*008130406s2013    sw a|||e     |00| 0 swe c
*020  $a9789153439479 (inb.)
*035  $a(SE-LIBR)13989738$x13989738
*035  $a(Burlöv)95974
*08204$a641.56318$223/swe
*084  $aQcae$2kssb/8
*1001 $aFrej, Jessica
*24510$aNytt bröd :$bbaka gott utan gluten /$cJessica Frej & Maria Blohm ; foto: Filippa Tredal
*260  $aVästerås :$bICA,$c2013
*300  $a143 s. :$bill.
*520  
*592  $aClip2MM$b2013-09-23
*653  
*653  
*7001 $aBlohm, Maria$4aut
*7001 $aTredal, Filippa$4pht
*850  $aLoBj
*852  $cQcae
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Boken innehåller recept på glutenfritt bröd, från tortillabröd till fiberfrallor, men även marmelader och andra tillbehör som passar till bröden. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är några av de mjölsorter som används och alla recept är baserade på rena råvaror utan mjölmixer. Näringsvärden finns till samtliga brödrecept. MTM:s talboksannotation: En modern bakbok med recept på glutenfritt bröd, för dig som tröttnat på smuligt köpebröd. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av de många alternativ till de traditionella sädesslagen. Råvarorna i recepten är naturligt glutenfria och säljs i de flesta butiker. Boken innehåller alla slags matbröd, från tekakor och frukostfrallor till lyxigt julbröd

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQcae