Webbsök

Våra livsmedel från jord till bord : en bok i råvarukunskap
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qca
Författare/Namn
Titel
  • Våra livsmedel från jord till bord : en bok i råvarukunskap
Utgivning, förlag, etc.
  • Liber, Stockholm : 2009
SAB Klassning
Omfång
  • 256 s. : färgill.
Anmärkning: Målgrupp
  • För gymnasiets hotell- och restaurangprogram och livsmedelsprogram
Medarbetare
ISBN
  • 9789147081301
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00003204cam 12200829 a 4500
*001168146
*00520131030090625.0
*007   
*008090623s2009    sw ||||e     |00| 0 swe c
*020  $a9789147081301
*035  $5Mo$a(Mo)b1774093
*035  $a(SE-LIBR)11487694$x11487694
*08204$a664$222 (machine generated)
*0830 $a641$222 (machine generated)
*084  $aPmbb$2kssb/8
*084  $aQca$2kssb/8
*084  $aMåltidsakademiens biblioteksstiftelse
*084  $aMåltidslitteratur 2009
*084  $aKategori: Undervisningslitteratur
*1001 $aGarpendal, Margareta
*24510$aVåra livsmedel från jord till bord :$ben bok i råvarukunskap /$cMargareta Garpendal, Lena Sors Widell ; [tecknare: Måns Sjöberg]
*260  $aStockholm :$bLiber,$c2009
*300  $a256 s. :$bfärgill.
*521  $aFör gymnasiets hotell- och restaurangprogram och livsmedelsprogram
*592  $aClip2MM$b2013-11-04
*653  
*653  
*7001 $aSors Widell, Lena
*850  $aLoBj
*852  $cQca
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQca