Hylla
Författare/Namn
Titel Diabetes kokboken : [fakta och recept för veckans alla måltider ]
Utgivning, förlag, etc.
SAB Klassning
Upplaga
Omfång
Anmärkning: Allmän
Term
Ämnesord
Genre/Form
Medarbetare
Institution
ISBN
Antal i kö:
*00007962cam a2201489 a 4500
*001171717
*00520151105100551.0
*008130406s2013 sw ||||e||||||000 0|swe|c
*020 $a9789153437796$qinb.
*035 $a(BOKR)9789153437796
*035 $5Bo$a(Bo)529535
*035 $a(SE-LIBR)13989798
*041 $aswe
*08204$a616.4620654$223/swe
*083 $a641.563$223/swe
*084 $aQcabb$2kssb/8
*084 $5Gma$aMåltidsakademiens biblioteksstiftelse
*084 $5Gma$aMåltidslitteratur 2014
*084 $5Gma$aKategori: Hälsa
*1001 $aAndersson, Kristina,$cnäringsfysiolog,$d1978-
*24510$aDiabetes kokboken :$b[fakta och recept för veckans alla måltider ] /$cIca provkök, Kristina Andersson och Berit Paulsson ; [fotografier: Kent Jardhammar och Lars Paulsson].
*250 $a2. omarb. uppl.
*264 1$aVästerås :$bIca,$c2013
*300 $a159 s.$bill.$c25 cm
*500 $5Li$aPliktex
*650 7$aMat för diabetiker
*653 $aMat för diabetiker
*653 $adiabetes
*655 7$aKokböcker
*7001 $aPaulsson, Berit,$d1954-$0https://libris.kb.se/nl0391661lvz0dc#it
*7102 $aIca provkök$0https://libris.kb.se/75kmk41r2lz7kgn#it
*852 $hQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
Samling av nästan 150 recept på frukost, mellanmål, luncher, middagar och kvällsmål som passar för diabetiker. Även information om kopplingen mellan kost och diabetes med råd och tips om vad man ska tänka på för att kunna laga den bästa maten. Reviderad version av Kokbok för dig som har diabetes, utvecklad av ICA Provkök. MTM:s talboksannotation: Receptsamling med nyttig och god mat som passar för diabetiker. De följer dagens måltider med frukost, mellanmål, lunch, middag, desserter och bakat. Inom varje avsnitt finns stor variation med inspirerande recept. Näringslära, fakta om mat för diabetiker och tabeller över sötningsmedel ingår. Recepten är utprovade på ICA provkök. Den tryckta boken är rikt illustrerad. Ny omarbetad utgåva 2013. Föregående utgåva: Kokbok för dig som har diabetes
Inledning 7 Diabetes - en kort bakgrund 8 Mat och diabetes 10 Frukost 35 Mellanmål 45 Lunch & middag 57 Gröna rätter 58 Fisk & skaldjur 74 Kött 94 Fågel 122 Tillbehör 136 Desserter m.m. 143 Sakregister 154 Receptregister 156