Webbsök

Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qca
Titel
  • Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker
Utgivning, förlag, etc.
  • Norstedt : Allt om mat, Stockholm : 2014
SAB Klassning
Omfång
  • 231 s. ill. 24 cm
Term
Medarbetare
ISBN
  • 9789113056944
Antal i kö:
  • 0 (0)
*000     cam a        a 4500
*001173053
*00520230615125858.0
*008131026s2014    sw |||||||||||000 0|swe|d
*020  $a9789113056944$q(inb.)
*035  $a(BOKR)9789113056944
*035  $a(SE-LIBR)14755804
*041  $aswe
*08204$a641.34$223/swe
*084  $aQcada$2kssb/8
*24510$aNyskördat :$brecept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker /$c[redaktörer: Ulla Karlström och Cecilia Lundin ; författare, konserveringsmetoder: Anna Sjögren ; fotograf: Lina Eriksson].
*264 1$aStockholm :$bNorstedt :$bAllt om mat,$c2014
*300  $a231 s.$bill.$c24 cm
*650 7$aFrukt
*650 7$aSvampar
*650 7$aMatlagning
*650 7$aSyltning
*650 7$aSafter$xframställning, tillverkning etc.
*653  
*653  
*7001 $aSjögren, Anna$4aut
*7001 $aKarlström, Ulla,$d1959-$4edt$0https://libris.kb.se/97mqwd6t1blnj7r#it
*7001 $aLundin, Cecilia,$d1966-$4edt$0https://libris.kb.se/0xbflcpj2846dhn#it
*7001 $aEriksson, Lina,$d1972-$4pht$0https://libris.kb.se/pm147dz738hg9wj#it
*852  $cQca
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

En bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd.

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQca
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQca