Hylla
Titel Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt , bär, svamp och grönsaker
Utgivning, förlag, etc. Norstedt : Allt om mat, Stockholm : 2014
SAB Klassning
Omfång
Term
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*000 cam a a 4500
*001173053
*00520230615125858.0
*008131026s2014 sw |||||||||||000 0|swe|d
*020 $a9789113056944$q(inb.)
*035 $a(BOKR)9789113056944
*035 $a(SE-LIBR)14755804
*041 $aswe
*08204$a641.34$223/swe
*084 $aQcada$2kssb/8
*24510$aNyskördat :$brecept och metoder för att ta vara på frukt , bär, svamp och grönsaker /$c[redaktörer: Ulla Karlström och Cecilia Lundin ; författare, konserveringsmetoder: Anna Sjögren ; fotograf: Lina Eriksson].
*264 1$aStockholm :$bNorstedt :$bAllt om mat,$c2014
*300 $a231 s.$bill.$c24 cm
*650 7$aFrukt
*650 7$aSvampar
*650 7$aMatlagning
*650 7$aSyltning
*650 7$aSafter$xframställning, tillverkning etc.
*653
*653
*7001 $aSjögren, Anna$4aut
*7001 $aKarlström, Ulla,$d1959-$4edt$0https://libris.kb.se/97mqwd6t1blnj7r#it
*7001 $aLundin, Cecilia,$d1966-$4edt$0https://libris.kb.se/0xbflcpj2846dhn#it
*7001 $aEriksson, Lina,$d1972-$4pht$0https://libris.kb.se/pm147dz738hg9wj#it
*852 $cQca
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
En bok om hur man tar vara på frukt, bär, svamp och grönsaker: konservering, lufttorkning, ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, must, mos, chutney, lemonader och curd.
FÖRORD 7 KONSERVERINGSMETODER 9 Historik 10 Frysning 12 Torkning 13 Ättiksinläggning 15 Mjölksyrejäsning 16 Konservering med socker 17 Konserveringsmedel 18 Hermetisk inkokning 19 Tips och råd 21 BÄR 25 Hallon 27 Björnbär 35 Jordgubbar 39 Körsbär 49 Vinbär 55 Krusbär 61 Hjortron 67 Rönnbär 71 Nypon 75 Lingon 81 Blåbär 87 Havtorn och aronia 93 Fläder 99 FRUKT 105 Päron 107 Plommon 115 Äpple 121 Apelsin 131 Citron, grape och lime 139 Persika, nektarin och aprikos 145 Rabarber 151 Vindruvor 157 SVAMP 161 GRÖNSAKER 167 Tomater 169 Gurka och zucchini 175 Pumpa 183 Rotfrukter 187 Paprika och chili 195 Lök och vitlök 205 Kål 211 Örter 221 REGISTER 225