Webbsök

Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcae
Författare/Namn
Uniform titel
Titel
  • Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar
Utgivning, förlag, etc.
  • Natur Kultur Läromedel Stockholm : 2012
SAB Klassning
Omfång
  • 157 s. : ill. ;
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning
Term
ISBN
  • 978-91-27-13319-8 (inb.)
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00002495cam 12200673 a 4500
*001177466
*00520140417120817.0
*007   
*008120324s2012    sw ||||e     |00| 0 swe  
*020  $a978-91-27-13319-8 (inb.)
*035  $5Bo$a(Bo)503894
*035  $a(SE-LIBR)12736869$x12736869
*035  $a(Burlöv)90816
*08204$a641.815$223/swe
*084  $aQcae$2kssb/8
*084  $aMåltidsakademiens biblioteksstiftelse
*084  $aMåltidslitteratur 2012
*084  $aKategori: Matbröd
*1001 $aJohansson, Martin
*240  
*24510$aBröd och pizza :$bsurdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar /$cMartin Johansson ; [fotograf: Tina Axelsson, Martin Johansson]
*260  $aStockholm :$bNatur Kultur Läromedel$c2012
*300  $a157 s. :$bill. ;
*500  
*520  
*592  $aClip2MM$b2014-08-26
*650 7$aBakning$2sao$0140244
*650 7$aPizza$2sao$0156575
*650 0$aBaking
*650 0$aBaked products
*650 0$aPizza$0156575
*653  
*653  
*7001 
*850  $aLoBj
*852  $cQcae
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Recept på surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor samt bullar. Alla recept går att baka knådfritt, utan degblandare, men degarna kan också köras i maskin. Dessutom gör författaren besök i jästfabriken, mjölkvarnen och pratar med bagare, forskare och dietister om hur nyttigt brödet egentligen är.

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQcae