Webbsök

Eat Clean : mer näring och mindre skräp i maten
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Vmb
Författare/Namn
Titel
  • Eat Clean : mer näring och mindre skräp i maten
Utgivning, förlag, etc.
  • Massolit, Stockholm : 2015
SAB Klassning
Omfång
  • 125 s. : ill.
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning
Genre/Form
  • Kokböcker
Medarbetare
ISBN
  • 9789187785511
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00000662cam a2200205 a 4500
*001182458
*00520151030100406.0
*007   
*008141023s2014    sw ||||e     |00| 0 swe d
*020  $qinb.
*020  $a9789187785511
*035  $a(BOKR)9789187785511
*035  $a(SE-LIBR)17071970$x17071970
*08204$a641.563$223/swe
*084  $aVmb$2kssb/8
*1001 $aAndersson, Kristina,$d1978-,$cnäringsfysiolog
*24510$aEat Clean :$bmer näring och mindre skräp i maten /$cKristina Andersson
*260  $aStockholm :$bMassolit,$c2015
*300  $a125 s. :$bill.
*520  
*592  $aClip2MM$b2015-11-18
*653  
*653  
*655 7$aKokböcker
*7001 $aBrandon-Cox, Bianca,$4pht
*852  $cVmb
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Om att äta hälsosamt, få mer energi och näring av kosten samt stärka immunförsvaret. Kristina Andersson visar på samband mellan hur, vad och varför vi äter och hur vi mår. Utgångspunkten är att äta mer rena råvaror och därmed undvika socker, onödiga kemiska tillsatser och tillagningsprocesser i hel- och halvfabrikat. MTM:s talboksannotation: Om att äta hälsosamt, få mer energi och näring av kosten samt stärka immunförsvaret. Näringsfysiologen Kristina Andersson visar på samband mellan hur, vad och varför vi äter och hur vi mår. Utgångspunkten är att äta mer rena råvaror och därmed undvika socker, onödiga kemiska tillsatser och tillagningsprocesser i hel- och halvfabrikat. Här ges t.ex. tips på hur man tillverkar sitt eget halvfabrikat och eget pålägg

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningVmb
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningVmb