Hylla
Författare/Namn
Titel Eat Clean : mer näring och mindre skräp i maten
Utgivning, förlag, etc. Massolit, Stockholm : 2015
SAB Klassning
Omfång
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning
Genre/Form
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*00000662cam a2200205 a 4500
*001182458
*00520151030100406.0
*007
*008141023s2014 sw ||||e |00| 0 swe d
*020 $qinb.
*020 $a9789187785511
*035 $a(BOKR)9789187785511
*035 $a(SE-LIBR)17071970$x17071970
*08204$a641.563$223/swe
*084 $aVmb$2kssb/8
*1001 $aAndersson, Kristina, $d1978-,$cnäringsfysiolog
*24510$aEat Clean :$bmer näring och mindre skräp i maten /$cKristina Andersson
*260 $aStockholm :$bMassolit,$c2015
*300 $a125 s. :$bill.
*520
*592 $aClip2MM$b2015-11-18
*653
*653
*655 7$aKokböcker
*7001 $aBrandon-Cox, Bianca,$4pht
*852 $cVmb
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
Om att äta hälsosamt, få mer energi och näring av kosten samt stärka immunförsvaret. Kristina Andersson visar på samband mellan hur, vad och varför vi äter och hur vi mår. Utgångspunkten är att äta mer rena råvaror och därmed undvika socker, onödiga kemiska tillsatser och tillagningsprocesser i hel- och halvfabrikat. MTM:s talboksannotation: Om att äta hälsosamt, få mer energi och näring av kosten samt stärka immunförsvaret. Näringsfysiologen Kristina Andersson visar på samband mellan hur, vad och varför vi äter och hur vi mår. Utgångspunkten är att äta mer rena råvaror och därmed undvika socker, onödiga kemiska tillsatser och tillagningsprocesser i hel- och halvfabrikat. Här ges t.ex. tips på hur man tillverkar sitt eget halvfabrikat och eget pålägg
Inledning 8 1. Vad är Eat Clean? 10 2. Få perspektiv på ätandet 12 3. Matens påverkan på hälsan 18 4. Att äta clean 25 5. Att handla clean 43 6. Hantera, tillaga och förvara clean 54 7. Tips och trix 62 8. Recept 72