Webbsök

Ägg : recept & teknik
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcaa
Författare/Namn
Titel
  • Ägg : recept & teknik
Utgivning, förlag, etc.
  • Natur Kultur Läromedel Stockholm : 2014
Omfång
  • 192 s. ill. 25 cm
Term
Genre/Form
  • Kokböcker
Medarbetare
ISBN
  • 9789127140066
Antal i kö:
  • 0 (0)
*000     cam a        a 4500
*001184562
*00520230615125620.0
*008140501s2014    sw |||||||||||001 0|swe|d
*020  $a9789127140066$q(inb.)
*035  $a(BOKR)9789127140066
*035  $a(SE-LIBR)16466844
*041  $aswe
*08204$a641.675$223/swe
*1001 $aNilsson Jakobson, Tove,$d1983-
*24510$aÄgg :$brecept & teknik /$cTove Nilsson ; [fotografi: Charlie Drevstam].
*264 1$aStockholm :$bNatur Kultur Läromedel$c2014
*300  $a192 s.$bill.$c25 cm
*650 7$aÄgg
*655 7$aKokböcker
*7001 $aDrevstam, Charlie,$d1965-$4pht$0https://libris.kb.se/jgvz5gd24gwljkz#it
*852  $cQcaa
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

En bok om ägg. Hur man får ett perfekt kokt ägg, hur det går till när ägget koagulerar och vad som händer när man vispar en majonnäs. Recept på ett antal äggrätter.

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQcaa