Webbsök

Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcae
Författare/Namn
Titel
  • Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
Utgivning, förlag, etc.
  • Massolit, Stockholm : 2015
SAB Klassning
Omfång
  • 127 s. ill. 26 cm
Term
Genre/Form
  • Kokböcker
Medarbetare
ISBN
  • 9789187785207
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00007367cam a2201561 a 4500
*001187910
*00520160404121033.0
*008150129s2015    sw a|||e||||||000 0|swe|c
*020  $a9789187785207$qinb.
*035  $a(SE-LIBR)17449222
*041  $aswe
*08204$a641.56318$223/swe
*084  $aQcae$2kssb/8
*084  $aQcabb$2kssb/8
*084  $5Gma$aMåltidsakademiens biblioteksstiftelse
*084  $5Gma$aMåltidslitteratur 2015
*084  $5Gma$aKategori: Hälsa
*1001 $aBlohm, Maria,$d1975-
*24510$aBaka nytt :$bännu godare bröd utan gluten /$cMaria Blohm & Jessica Frej ; foto: Sonja Dahlgren.
*264 1$aStockholm :$bMassolit,$c2015
*300  $a127 s.$bill.$c26 cm
*650 7$aBröd
*650 7$aGlutenfri mat
*650 0$aBread
*650 0$aGluten-free diet
*655 7$aKokböcker
*7001 $aFrej, Jessica,$d1989-$0https://libris.kb.se/0xbfnnmj2h8ttsm#it
*7001 $aDahlgren, Sonja,$d1973-$4pht$0https://libris.kb.se/qn25dlz831xvvgn#it
*852  $cQcae
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Författarna har sedan förra boken om glutenfritt bröd bekantat sig med ännu fler ingredienser, t.ex. teffmjöl och xantangummi. Här delar de med sig av de allra senaste teknikerna och ingredienserna avsedda att göra brödet saftigt och luftigt.

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQcae
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQcae