Webbsök

Opera och bakverk
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcae
Författare/Namn
Titel
  • Opera och bakverk
Utgivning, förlag, etc.
  • Massolit, Stockholm : 2015
SAB Klassning
Omfång
  • 144 s.
Genre/Form
  • Kokböcker
Medarbetare
Annan titel
  • Opera och bakverk
ISBN
  • 9789176610077 (inb.)
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00000791cam a2200265 a 4500
*001188079
*00520151031090212.0
*008150417s2015    sw ||||e     |00| 0 swe d
*020  $a9789176610077 (inb.)
*035  $a(BOKR)9789176610077
*035  $a(SE-LIBR)17859402$x17859402
*08204$a641.86$223/swe
*084  $aQcae$2kssb/8
*084  $aIjz Söderberg, Rickard$2kssb/8
*1001 $aSöderberg, Rickard,$d1975-
*24510$aOpera och bakverk /$cRickard Söderberg ; Foto: Andreas Paulsson
*260  $aStockholm :$bMassolit,$c2015
*300  $a144 s.
*592  $aClip2MM$b2015-11-19
*655 7$aKokböcker
*7001 $aPaulsson, Andreas,$4pht
*7400 $aOpera och bakverk
*852  $cQcae
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Tenoren Rickard Söderberg presenterar både bakverk och skildringar från en karriär på världens operascener. MTM:s talboksannotation: Tenoren och debattören Rickard Söderberg, född 1975, har här samlat både recept på bakverk och berättelser från livet bakom kulisserna i operavärlden. Här finns recept på bland annat Chessrutor, Fruktkaka, Operatårta, Pridetårta, Toscaflarn och Hallongeoder. År 2015 vann Rickard Söderberg tävlingen Hela kändis-Sverige bakar. Den tryckta boken är rikt illustrerad

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQcae Foliant