Webbsök

Baka glutenfritt med Ulrika
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcae
Författare/Namn
Titel
  • Baka glutenfritt med Ulrika
Utgivning, förlag, etc.
  • Bonnier Fakta, Stockholm : 2015
SAB Klassning
Omfång
  • 125 s.
Genre/Form
  • Kokböcker
Medarbetare
ISBN
  • 9789174245240
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00000752cam a2200253 a 4500
*001190210
*00520151030101726.0
*008150424s2015    sw ||||e     |00| 0 swe c
*020  $a9789174245240$qinb.
*035  $x17882294
*035  $a(SE-LIBR)17882294
*08204$a641.815$223/swe
*0830 $a641.56318$223/swe
*084  $aQcae$2kssb/8
*1001 $aDavidsson, Ulrika,$d1971-$0288280
*24510$aBaka glutenfritt med Ulrika /$cUlrika Davidsson : foto Malte Danielsson
*260  $aStockholm :$bBonnier Fakta,$c2015
*300  $a125 s.
*592  $aClip2MM$b2015-11-18
*655 7$aKokböcker
*7001 $aDanielsson, Malte,$4pht
*852  $cQcae
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Boken innehåller femtio recept på glutenfria bakverk. Även råd och tips. I stället för vete används alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl, teffmjöl och fiberhusk. Här finns matbröd, baguetter, knäckebröd och pizzor, tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kladdkakor och andra mjuka kakor.

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQcae