Hylla
Författare/Namn
Titel
Utgivning, förlag, etc. Tukan, Göteborg : 2015 (Slovenien)
SAB Klassning
Upplaga
Omfång
Term
Genre/Form
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*00003193cam a2200841 a 4500
*001230542
*00520150907172539.4
*008150417s2015 sw ||||e |00| 0 swe d
*020 $a9789176172735
*035 $a(SE-LIBR)17858942
*035 $a(Burlöv)107005
*040 $aBOKR$dS
*042 $9NB
*08204$a641.56383$223/swe
*084 $aQcabb$2kssb/8
*084 $aVmb$2kssb/8
*1001 $aFalkman Fredrikson, Åse,$d1973-$4aut$4ill
*24510$aLCHF 2.0 /$cÅse Falkman Fredrikson & Anna Hallén ; [foto: Åse Falkman Fredrikson...]
*250 $a1. uppl.
*260 $aGöteborg :$bTukan,$c2015$e(Slovenien)
*300 $a174 s. :$bill. ;$c26 cm
*650 7$aLågkolhydratdiet $2sao$0293262
*650 0$aLow-carbohydrate diet
*655 7$aKokböcker$2saogf
*7001 $aHallén, Anna,$d1965-$4aut
*852 $hQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
LCHF 2.0 beskriver en ny och omarbetad LCHF-kost, utan mejeri-, gluten- och sojaprodukter och hur kroppen påverkas av dessa. Om hur man minimerar kolhydraterna och om periodisk fasta. De 75 recepten är indelade i olika kategorier: frukostar och mindre måltider, luncher och middagar, tillbehör, efterrätter och godsaker.
Boken för dig 7 Forskning och sanningar 9 Gluten och glutenfritt 13 Mejerier och mejerifritt 23 Måste vi äta kött och fisk eller räcker det med vegetabilier? 29 Det fantastiska ägget 34 Soja och sojaprodukter 36 De små näringsämnena 41 Vad innebär nollning? 48 Vad innebär periodisk fasta? 50 Skapa din egen unika metod 52 Frukostar och mindre måltider 59 Luncher och middagar 93 Tillbehör 147 Efterrätter och godsaker 159 Receptregister 176