Webbsök

LCHF 2.0
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcab
Författare/Namn
Titel
  • LCHF 2.0
Utgivning, förlag, etc.
  • Tukan, Göteborg : 2015 (Slovenien)
SAB Klassning
Upplaga
  • 1. uppl.
Omfång
  • 174 s. : ill. ; 26 cm
Term
Genre/Form
  • Kokböcker
Medarbetare
ISBN
  • 9789176172735
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00003193cam a2200841 a 4500
*001230542
*00520150907172539.4
*008150417s2015    sw ||||e     |00| 0 swe d
*020  $a9789176172735
*035  $a(SE-LIBR)17858942
*035  $a(Burlöv)107005
*040  $aBOKR$dS
*042  $9NB
*08204$a641.56383$223/swe
*084  $aQcabb$2kssb/8
*084  $aVmb$2kssb/8
*1001 $aFalkman Fredrikson, Åse,$d1973-$4aut$4ill
*24510$aLCHF 2.0 /$cÅse Falkman Fredrikson & Anna Hallén ; [foto: Åse Falkman Fredrikson...]
*250  $a1. uppl.
*260  $aGöteborg :$bTukan,$c2015$e(Slovenien)
*300  $a174 s. :$bill. ;$c26 cm
*650 7$aLågkolhydratdiet$2sao$0293262
*650 0$aLow-carbohydrate diet
*655 7$aKokböcker$2saogf
*7001 $aHallén, Anna,$d1965-$4aut
*852  $hQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

LCHF 2.0 beskriver en ny och omarbetad LCHF-kost, utan mejeri-, gluten- och sojaprodukter och hur kroppen påverkas av dessa. Om hur man minimerar kolhydraterna och om periodisk fasta. De 75 recepten är indelade i olika kategorier: frukostar och mindre måltider, luncher och middagar, tillbehör, efterrätter och godsaker.

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQcab