Webbsök

Clean cooking : laga mat utan gluten och mjölk
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcab
Författare/Namn
Titel
  • Clean cooking : laga mat utan gluten och mjölk
Utgivning, förlag, etc.
  • Bonnier Fakta, Stockholm : 2015
SAB Klassning
Omfång
  • 152 s. : ill. ;
Genre/Form
  • Kokböcker
Medarbetare
ISBN
  • 9789174244847
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00000874cam a2200277 a 4500
*001260806
*00520151029121028.0
*007   
*008150424s2015    sw a|||e     |00| 0 swe c
*020  $a9789174244847$qinb.
*035  $a(BOKR)9789174244847
*035  $a(SE-LIBR)17882580$x17882580
*08204$a641.563$223/swe
*084  $aQcabb$2kssb/8
*1001 $aJohansson, Elisabeth,$d1965-
*24510$aClean cooking :$blaga mat utan gluten och mjölk /$cElisabeth Johansson ; foto: Wolfgang Kleinschmidt
*260  $aStockholm :$bBonnier Fakta,$c2015
*300  $a152 s. :$bill. ;
*592  $aClip2MM$b2015-11-17
*655 7$aKokböcker
*7001 $aKleinschmidt, Wolfgang,$4pht
*852  $hQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Recept på mat utan gluten, mjölkprodukter och vitt socker. Här finns smoothies och juicer, frukostar och mellanmål samt bröd. Även måltider med fisk, skaldjur, fågel och kött eller vegan med mycket grönt samt efterrätter och godis. MTM:s talboksannotation: Fritt från gluten och mjölk, men fullt med näring och energi! Clean cooking på författarens vis innebär rena råvaror, mycket grönt, men också kött av olika slag. Boken inleds med ett kapitel om Clean cooking där E.J. presenterar förslag på hur vanligt socker, gluten och mjölk kan ersättas. Övriga kapitel innehåller förutom recept på huvudrätter även juicer, smoothies, mylk, nötsmör, frukost, mellanmål, rawfood och nyttigt godis

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQcab