Webbsök

Den asiatiska köksträdgården : odling & filosofi
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qe
Författare/Namn
Titel
  • Den asiatiska köksträdgården : odling & filosofi
Utgivning, förlag, etc.
  • Natur Kultur Läromedel Stockholm : 2016
SAB Klassning
Omfång
  • 127 s. : ill. ; 25 cm
Term
Geografiskt namn
Medarbetare
ISBN
  • 9789127145849
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00000896cam a2200277 a 4500
*001271290
*00520160525084038.0
*008151104s2016    sw a|||e     |00| 0 swe c
*020  $a9789127145849
*035  $a(BOKR)9789127145849
*035  $a(SE-LIBR)18611882$x18611882
*08204$a635.095$223/swe
*084  $aQed$2kssb/8
*1001 $aAustad, Sutip,$d1958-
*24514$aDen asiatiska köksträdgården :$bodling & filosofi /$cSutip Austad ; berättat för Henrik Francke ; foto: Nicke Johansson ; [faktagranskare: Lars-Erik Läck]
*260  $aStockholm :$bNatur Kultur Läromedel$c2016
*300  $a127 s. :$bill. ;$c25 cm
*592  $aClip2MM$b2016-05-26
*650 7$aKöksväxter
*650 7$aKryddväxter
*650 7$aKryddgårdar
*650 7$aKöksträdgårdar
*650 2$aGardening
*651 4$aAsien$0139940
*7001 $aJohansson, Nicke,$d1974-$4pht
*7001 $aFrancke, Henrik,$d1975-$0259564
*852  $hQe
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Sutip Austad har i över tjugo år odlat ekologiskt på sin gård utanför Stenungssund. Här visar hon hur man kan odla asiatiska grönsaker och kryddväxter som ingefära, citrongräs, bitter melon, koriander, chili, pak choi och malabarspenat. Vissa växter trivs bäst i växthus och andra klarar att växa på friland eller i kruka. Med utgångspunkt i det thailändska köket tillagas den egna skörden i ett trettiotal recept.

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQe