Webbsök

Alla kan baka : recepten, tekniken och knepen för ett lyckat brödbak
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcae
Författare/Namn
Titel
  • Alla kan baka : recepten, tekniken och knepen för ett lyckat brödbak
Utgivning, förlag, etc.
  • Massolit, Stockholm : 2016
SAB Klassning
Omfång
  • 126, [3] s. : ill. ; 25 cm
Term
Genre/Form
  • Kokböcker
Medarbetare
ISBN
  • 9789176610459
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00003307cam 12200925 a 4500
*001276622
*00520160812143742.0
*008160122s2016    sw a|||e     |00| 0aswe c
*020  $a9789176610459 $qinbunden
*035  $a(SE-LIBR)19107725
*08204$a641.815 $223/swe
*084  $aQcae $2kssb/8
*1001 $aBlohm, Maria,$d1975-
*24510$aAlla kan baka : $brecepten, tekniken och knepen för ett lyckat brödbak / $cMaria Blohm ; foto: Sonja Dahlgren
*260  $aStockholm : $bMassolit,$c2016
*300  $a126, [3] s. : $bill. ; $c25 cm
*650 7$abakning
*650 7$aBröd
*650 0$aBaking
*650 0$aBaked products
*650 0$aBread
*655 7$aKokböcker
*7001 $aDahlgren, Sonja,$d1973-$4pht $49pu $0387638
*852  $hQcae
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Den här bakboken har exakta viktmått, steg-för-steg-instruktioner och noggranna tidsangivelser. Det finns också bara ett recept av varje sort - till exempel kavring, hamburgerbröd och tekakor. Bröden bakas med våra vanligaste spannmålssorter: vete, dinkel/spelt, korn, havre och råg, och även durumvete. Även ett recept på en vetedeg som kan användas som grund till många slags bullar.

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQcae
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQcae