Hylla
Författare/Namn
Titel
Utgivning, förlag, etc. Natur Kultur Läromedel Stockholm : 2016
SAB Klassning
Omfång 218, [2] s. : ill. ; 25 cm
Term
Genre/Form
Medarbetare
Annan titel Myllymäki : kött, vilt, fågel
ISBN
Antal i kö:
*00004624cam 122012617a 4500
*001278780
*00520161013131808.0
*008160413s2016 sw a|||e |00| 0|swe c
*020 $a9789127148154 $qinbunden
*035 $a(SE-LIBR)19404363
*08204$a641.66 $223/swe
*084 $aQcaak $2kssb/8
*1001 $aMyllymäki, Tommy,
*24510$aKött, vilt, fågel / $c[Tommy] Myllymäki ; fotografi: Charlie Drevstam
*260 $aStockholm : $bNatur Kultur Läromedel$c2016
*300 $a218, [2] s. : $bill. ; $c25 cm
*541 $5Og $cGåva; $aMåltidsakademiens biblioteksstiftelse
*650 7$aFågel
*650 7$aKött
*650 7$aVilt
*650 0$aGame and game -birds
*655 7$aKokböcker
*7001 $aDrevstam, Charlie,$d1965-$4pht $0362102
*7400 $aMyllymäki : kött, vilt, fågel
*852 $hQcaa
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
Boken innehåller cirka 100 recept fördelade på lika många vardags- som festrätter, till exempel fläskkotlett med plommon och radicchio, biff Lindström, olika varianter på råbiff och helstekt fågel. Tips och smakkombinationer från restaurangvärlden som ger nyskapande och spännande smaker. Boken inkluderar även vilt- och fågelrecept, och dessutom ägnas ett kapitel åt grillning. MTM:s talboksannotation: Kocken T.M. har samlat ca 100 recept på rätter med kött, vilt och fågel. Recepten är fördelade på lika många vardags som festrätter; till exempel fläskkotlett med plommon och radicchio, vitello tonnato, biff Lindström, olika varianter på råbiff och helstekt fågel. Recepten är oftast ganska enkla, både klassiker och moderna varianter. T.M. tar också upp grunder kring kött - som till exempel vilka verktyg man ska ha och hur man bäst tillagar köttet
Förord 8-9 Grunder 10-19 Nöt 20-91 Fläsk 92-133 Lamm 134-151 Fågel 152-193 Vilt 194-213 Fonder 215-216 Register 218-219