Webbsök

Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcae
Titel
  • Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex
Utgivning, förlag, etc.
  • Bonnier Fakta, Stockholm : 2017
SAB Klassning
Omfång
  • 335 sidor : illustrationer ; 29 cm
Anmärkning: Allmän
  • Ur tidskriften Allt om mat
Term
Genre/Form
  • Kokböcker
Medarbetare
Institution
ISBN
  • 978-91-7424-674-2
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00004807cam 12201357 i 4500
*001288425
*00520170330161858.0
*008161011s2017    sw ||||e     |00| 0 swe d
*020  $a978-91-7424-674-2 $qinbunden
*035  $a(BOKR)9789174246742
*035  $a(SE-LIBR)19738629
*08204$a641.815 $223/swe
*084  $aQcae $2kssb/8 (machine generated)
*24510$aBonniers stora bakbok : $bsötebröd, surdegar och salta kex / $cred.: Ulla Karlström & Cecilia Lundin
*260  $aStockholm :$bBonnier Fakta,$c2017
*300  $a335 sidor : $billustrationer ; $c29 cm
*500  $aUr tidskriften Allt om mat
*650 7$aBröd
*650 7$aBakverk
*650 0$aPastry
*650 0$aBread
*655 7$aKokböcker
*7001 $aLundin, Cecilia,$d1966-$4edt $0346666
*7001 $aKarlström, Ulla,$d1959-$4edt $0339655
*7102 $aAllt om mat$4oth
*852  $hQcae
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Boken innehåller de mest populära recepten ur tidningarna Allt om Mat och Hembakat, på allt från knäckebröd till bakelser. Här finns själva kärnrecepten på bakvärldens klassiker som schackrutor, tekakor och wienerbröd, men också på nyheter som macarons, cake pops och cronuts. Även praktiska råd och information kring exempelvis olika mjölsorters egenskaper, hur man gräddar olika bakverk på bästa sätt och vad man ska tänka på under jäsningen.

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQcae Foliant