Hylla
Titel Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex
Utgivning, förlag, etc. Bonnier Fakta, Stockholm : 2017
SAB Klassning
Omfång 335 sidor : illustrationer ; 29 cm
Anmärkning: Allmän Ur tidskriften Allt om mat
Term
Genre/Form
Medarbetare
Institution
ISBN
Antal i kö:
*00004807cam 12201357 i 4500
*001288425
*00520170330161858.0
*008161011s2017 sw ||||e |00| 0 swe d
*020 $a978-91-7424-674-2 $qinbunden
*035 $a(BOKR)9789174246742
*035 $a(SE-LIBR)19738629
*08204$a641.815 $223/swe
*084 $aQcae $2kssb/8 (machine generated)
*24510$aBonniers stora bakbok : $bsötebröd, surdegar och salta kex / $cred.: Ulla Karlström & Cecilia Lundin
*260 $aStockholm :$bBonnier Fakta,$c2017
*300 $a335 sidor : $billustrationer ; $c29 cm
*500 $aUr tidskriften Allt om mat
*650 7$aBröd
*650 7$aBakverk
*650 0$aPastry
*650 0$aBread
*655 7$aKokböcker
*7001 $aLundin, Cecilia ,$d1966-$4edt $0346666
*7001 $aKarlström, Ulla,$d1959-$4edt $0339655
*7102 $aAllt om mat$4oth
*852 $hQcae
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
Boken innehåller de mest populära recepten ur tidningarna Allt om Mat och Hembakat, på allt från knäckebröd till bakelser. Här finns själva kärnrecepten på bakvärldens klassiker som schackrutor, tekakor och wienerbröd, men också på nyheter som macarons, cake pops och cronuts. Även praktiska råd och information kring exempelvis olika mjölsorters egenskaper, hur man gräddar olika bakverk på bästa sätt och vad man ska tänka på under jäsningen.
FÖRORD 7 BAKSKOLA 9 Mjöl, gryn och flingor 11 Jäsmedel och jäsning 17 Fett 21 Socker och annat sött 23 Choklad 29 Ägg 31 Allergier 31 Gräddning 33 Diskning 34 Infrysning 34 Förvaring 34 Vad gick fel? 35 MATBRÖD 36 KNÄCKEBRÖD 90 KEX OCH SKORPOR 106 MJUKA KAKOR 124 KONDISBITAR 162 SMÅKAKOR 184 VETEBRÖD 228 TÅRTOR OCH BAKELSER 258 PAJER 298 REGISTER 325 Recept A-Ö 325 Glutenfria recept 330 Julbak 331 Baka utan ugn 331 Sakregister 332