Webbsök

Chokladbollar
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcae
Författare/Namn
Titel
  • Chokladbollar
Utgivning, förlag, etc.
  • Bonnier Fakta, Stockholm : 2017
SAB Klassning
Omfång
  • 109 sidor : illustrationer ; 23 cm
Term
Genre/Form
  • Kokböcker
Medarbetare
ISBN
  • 978-91-7424-729-9
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00006732cam 12201825 i 4500
*001296395
*00520171018135517.0
*008170414s2017    sw a|||e     |00| 0 swe c
*020  $a978-91-7424-729-9$qinbunden
*035  $a(BOKR)9789174247299
*035  $a(SE-LIBR)20574213
*08204$a641.3374$223/swe
*084  $aQcae$2kssb/8
*1001 $aÖhrn, Maria,$d1980-$0238922
*24510$aChokladbollar /$cMia Öhrn & Ulrika Pousette
*260  $aStockholm :$bBonnier Fakta,$c2017
*300  $a109 sidor :$billustrationer ;$c23 cm
*650 7$aChoklad$xframställning, tillverkning etc.
*650 7$aBakverk
*650 0$aPastry
*655 7$aKokböcker
*7001 $aPousette, Ulrika,$d1973-$4pht$0352975
*852  $hQcae
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Recept på olika varianter av chokladbollar. De kan smaksättas med jordnötssmör, dulce de leche, mosade bär, likör, citrusfrukter och olika typer av choklad. De kan fyllas med exempelvis daim, plopp eller nutella. Man kan rulla dem i hackade nötter, strössel, frön, bärpulver, hackad choklad och krossat godis. Eller göra raw-bollar med mörk choklad, dadlar och nötter. Även recept på hur man kan blanda in chokladbollar i sin vanliga bakning.

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQcae