Webbsök

Chili : 222 sorter att odla och äta
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qca
Författare/Namn
Titel
  • Chili : 222 sorter att odla och äta
Utgivning, förlag, etc.
  • Bonnier Fakta, 2018
SAB Klassning
Omfång
  • 240 sidor : illustrationer ; 27 cm
Term
Medarbetare
ISBN
  • 978-91-7424-634-6
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00005275cam 12201345 i 4500
*001298192
*00520171206172930.0
*008171020s2017    sw ||||e     |00| 0 swe d
*020  $a978-91-7424-634-6$qinbunden
*035  $a(BOKR)9789174246346
*035  $a(SE-LIBR)21766917
*08204$a641.3384$223/swe
*084  $aQca$2kssb/8 (machine generated)
*1001 $aRobild, Eva,$d1964-$0252711
*24510$aChili :$b222 sorter att odla och äta /$cEva Robild, text ; Kerstin Rosengren, expertkunskap ; Pernilla Bergdahl, foto
*260  $bBonnier Fakta,$c2018
*300  $a240 sidor :$billustrationer ;$c27 cm
*650 7$aChili (kryddor)
*650 7$aTrädgårdsodling
*650 0$aGardening
*650 0$aHot peppers
*7001 $aBergdahl, Pernilla,$d1967-$4pht$0383726
*7001 $aRosengren, Kerstin,$d1954-$4oth$0407148
*852  $hQca
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Här presenteras 222 olika sorters chili med odlingstips, bild och smakguide. Eva Robild och Kerstin Rosengren är två chiliodlare som visar grunderna i chiliodling i nordiskt klimat, från sådden under vinterhalvåret till flytten ut och sommarens skötsel och skörd. Vi får också lära oss hur man håller en chiliprovning och författarna ger tips på hur man kan ta hand om och förvara chilin och recept på heta såser och maträtter.

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQca