Webbsök

Varning för mat : om hur något så livsviktigt har blivit livsfarligt
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Mx
Titel
  • Varning för mat : om hur något så livsviktigt har blivit livsfarligt
Utgivning, förlag, etc.
  • Mondial, Stockholm : 2018
SAB Klassning
Omfång
  • 238 sidor ; 21 cm
Term
Medarbetare
ISBN
  • 978-91-88671-22-6
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00006221cam a2201693 i 4500
*001299944
*00520180305132021.0
*008171024s2018    sw ||||e     |00| 0 swe d
*020  $a978-91-88671-22-6$qinbunden
*035  $a(BOKR)9789188671226
*035  $a(SE-LIBR)21785743
*08204$a613.2$223/swe
*084  $aMxk-c$2kssb/8
*084  $aVmb$2kssb/8
*084  $aQca$2kssb/8
*24510$aVarning för mat :$bom hur något så livsviktigt har blivit livsfarligt /$cJenny Jewert (red.)
*260  $aStockholm :$bMondial,$c2018
*300  $a238 sidor ;$c21 cm
*650 7$aMat$xattityder till
*650 7$aMat$xhälsoaspekter
*698  $a201810$bHÄLSA SJUKVÅRD
*7001 $aJewert, Jenny,$d1970-$4edt$0243797
*852  $hMx
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

MTM:s talboksannotation: En bok som diskuterar vårt förhållande till mat och vad det säger om vår tid. Här skriver matskribenter och forskare om hur mat gick från att vara något livsnödvändigt till att betraktas som något potentiellt livsfarligt. De diskuterar frågor som: Varför äter somliga bara rå mat? Vad säger dieten om din sociala status? Vilken roll spelar medierna för vår syn på mat när den ena säger sockerfritt, den andra fettfritt och den tredje glutenfritt?

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningMx