Hylla
Författare/Namn
Titel Rutabaga : med fokus på grönsaker
Utgivning, förlag, etc. Bonnier Fakta, [Stockholm] : [2018]
SAB Klassning
Omfång 303 sidor illustrationer 28 cm
Term
Genre/Form
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*000 cam a i 4500
*001302456
*00520230615125810.0
*008171020s2018 sw |||||||||||000 0|swe|d
*020 $a9789174246766$qdanskt band
*035 $a(BOKR)9789174246766
*035 $a(SE-LIBR)21767224
*041 $aswe
*08204$a641.5636$2/23
*084 $aQcabc$2kssb/8
*1001 $aDahlgren, Mathias,$d1969-
*24510$aRutabaga :$bmed fokus på grönsaker /$cMathias Dahlgren ; foto: Lennart Weibull ; illustrationer: Katy Kimbell.
*264 1$a[Stockholm] :$bBonnier Fakta,$c[2018]
*300 $a303 sidor$billustrationer$c28 cm
*650 7$aGrönsaker
*650 7$aVegetarisk mat
*655 7$aKokböcker
*7001 $aWeibull, Lennart,$d1981-$4pht$0https://libris.kb.se/b8nr1vhv0n8c0d6#it
*7001 $aKimbell, Katy,$d1973-$4ill$0https://libris.kb.se/53hlq83p0v3hr6n#it
*852 $hQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
En bok om grön mat av den svenska kocken Mathias Dahlgren. Utgångspunkten är maten som serveras på hans restaurang Rutabaga, men allt går lika bra att laga hemma i det egna köket. Rätterna kan serveras som fullgoda måltider och är inte bara tillbehör eller vegetariska alternativ. De flesta är enkla att tillaga och fungerar till både vardag och fest. Boken innehåller grunderna i den vegetariska matlagningen samt recept.
Tänka nytt i alla led 13 Tre menytips från Rutabaga 16 Ett nytt sätt att äta 17 Quick fix för hemmaköket 18 Vår utmaning 20 Hushållstips 22 Bra att ha hemma 23 Drycker 29 Bread, spread, snabbsyrat & snacks 65 Goda matval 82 Fräsigt, knaprigt och torkat 88 Rätter att dela 115 Äggrätter 201 När planeten sätter gränserna - mer växter och kreativitet på framtidens tallrik 209 Desserter 225 Grunder & inläggningar 263 Grönska stadsodlings tips för en lyckad hydroponisk miniatyrodling 275 Tiderna förändras och Tack 304