Hylla
Författare/Namn
Titel Kimchi och Kombucha : den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
SAB Klassning
Omfång
Term
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*00007966cam a22015497i 4500
*001305220
*00520180818132258.0
*008180131s2018 sw ||||e||||||000 0|swe|d
*020 $a9789174247725$qinbunden
*035 $a(BOKR)9789174247725
*035 $a(SE-LIBR)22413598
*041 $aswe
*08204$a616.3$222 (machine generated)
*0830 $a616.8$222 (machine generated)
*0830 $a613.2$222 (machine generated)
*084 $aVej$2kssb/8
*084 $aVef$2kssb/8
*084 $aVmb$2kssb/8
*084 $aQcabd-oeb$2kssb/8
*1001 $aChoi, Soki
*24510$aKimchi och Kombucha :$bden nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna /$cSoki Choi
*300 $a208 sidor$c25 cm
*650 7$aTarmar
*650 7$aHjärna
*650 7$aInternmedicin
*650 0$aBrain
*650 0$aInternal Medicine
*650 0$aIntestines
*7001 $aPersson, Roland$4pht
*852 $hVe
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
Tarmbakterierna verkar inte bara spela en stor roll när det gäller vårt immunsystem, de verkar även spela en viktig roll i Alzheimer, Parkinson, MS, ADHD, autism, ångest, depression, stress etc. Soki Choi skriver om den mikrobiotiska revolutionen och den senaste forskningen om den så kallade gut-brain-axis, som kan påverka hjärnan och den psykiska hälsan. Boken innehåller tips på hur mat kan bidra med goda bakterier samt recept. MTM:s talboksannotation: Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan anses som banbrytande. Soki Choi berättar om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den påverkar din hjärna och psykiska hälsa. Dessutom innehåller boken flera recept på kimchi och kombucha. Soki Choi, entreprenör och föreläsare