Webbsök

Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcaa
Författare/Namn
Titel
  • Morberg lagar vilt : jagat, fiskat, plockat
Utgivning, förlag, etc.
  • Bonnier Fakta, 2018
SAB Klassning
Omfång
  • 270 sidor illustrationer 25 cm
Term
Genre/Form
  • Kokböcker
  • Recept
Medarbetare
ISBN
  • 9789174246599
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00011948cam a2202257 i 4500
*001309592
*00520181017110728.0
*008180417s2018    sw ||||e||||||000 0|swe|d
*020  $a9789174246599$qinbunden
*035  $a(BOKR)9789174246599
*035  $a(SE-LIBR)22571538
*041  $aswe
*08204$a641.6$223/swe
*084  $aQcaa$2kssb/8 (machine generated)
*1001 $aMorberg, Per,$d1960-
*24510$aMorberg lagar vilt :$bjagat, fiskat, plockat /$ctext och teckningar: Per Morberg ; foto: Martin Löf.
*260  $bBonnier Fakta,$c2018
*300  $a270 sidor$billustrationer$c25 cm
*650 7$aVilt
*650 7$amatlagning
*650 0$aGame and game-birds
*650 0$aCooking
*655 7$aKokböcker
*655 7$aRecept
*7001 $aLöf, Martin,$d1963-$4pht$0https://libris.kb.se/b8nrwg2v4l940v0#it
*852  $hQcaa
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

I denna kokbok av Per Morberg berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa, när på säsongen fisk som torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Här bjuds på 100 recept på allt från älgsouvlaki med grekisk bondsallad till plommonspäckat vildsvin, rimmad röding med zucchiniplättar och blåbärskaka med valnötter.

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQcaa
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQcaa