Webbsök

Svenska drycker : från mineralvatten till mjölkdestillat
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcaf
Författare/Namn
Titel
  • Svenska drycker : från mineralvatten till mjölkdestillat
Utgivning, förlag, etc.
  • Carlsson, 2018
SAB Klassning
Omfång
  • 236 sidor illustrationer 22 cm
Term
Geografiskt namn
ISBN
  • 9789173319195
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00008605cam a2201753 i 4500
*001309596
*00520181031151018.0
*008180410s2018    sw ||||e||||||000 0|swe|d
*020  $a9789173319195$qinbunden
*035  $a(BOKR)9789173319195
*035  $a(SE-LIBR)22548047
*041  $aswe
*08204$a641.209485$223/swe
*084  $aQcaf$2kssb/8 (machine generated)
*1001 $aRagnar, Martin,$d1972-
*24510$aSvenska drycker :$bfrån mineralvatten till mjölkdestillat /$cMartin Ragnar.
*260  $bCarlsson,$c2018
*300  $a236 sidor$billustrationer$c22 cm
*650 7$aDrycker
*650 7$aMineralvatten
*650 7$aMjölk
*650 7$aMjöd
*650 7$aMustning
*650 7$aSafter
*650 7$aÖrtte
*650 7$aVin
*650 7$aÖl
*650 0$aMineral waters
*650 0$aWine
*650 0$aWine and wine making
*650 0$aBeverages
*650 0$aMilk
*650 0$aHerbal teas
*650 0$aBeer
*651 4$aSverige$0163435
*852  $hQcaf
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Här inventeras vilka svenska drycker som funnits tidigare i historien och vilka som tagits fram efter hand. Om detta handlar boken, liksom om dryckernas plats i det gastronomiska landskapet. I text och fotografier går författaren igenom vatten, mjölk, nektar och saft, örtdrycker, jästa drycker, syrade drycker, alkoholdestillerade drycker, kolsyrade drycker etc. Han diskuterar lagring, blandningar, förpackningar och de olika möjligheter som finns.

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQcaf
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQcaf