Hylla
Författare/Namn
Titel Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga
SAB Klassning
Upplaga
Omfång
Term
Genre/Form
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*00006617cam a2201357 a 4500
*001317619
*00520161129143227.0
*008160415s2016 sw a|||e||||||000 0|swe|d
*020 $a9789174246209$qdanskt band
*035 $a(BOKR)9789174246209
*035 $a(SE-LIBR)19413591
*041 $aswe
*08204$a641.595$223/swe
*084 $aQcabd-o$2kssb/8
*084 $5Gma$aMåltidsakademiens biblioteksstiftelse
*084 $5Gma$aMåltidslitteratur 2017
*084 $5Gma$aKategori: Etniska kokböcker
*1001 $aWalldén, Jennie,$d1976-
*24510$aAsiatiska smaker :$bförsvinnande gott och enkelt att laga /$cJennie Walldén ; [foto: Magnus Skoglöf ; receptgranskning och matstyling: Victoria Nordström].
*250 $a[Ny utg.]
*300 $a152 s.$bill.$c24 cm
*650 7$aAsiatisk matlagning
*650 7$amatlagning
*650 0$aCooking
*650 0$aCooking, Asian
*655 7$aKokböcker
*7001 $aSkoglöf, Magnus,$d1967-$eprimaryRightsHolder$4pht$49pu$0https://libris.kb.se/qn25c6n84f65mb8#it
*8528 $hQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
Asiatiska rätter där råvaror i det svenska köket används tillsammans med asiatiska smaksättare som t.ex. misopasta, gochujang och fisksås. Här finns kimchi, makrill teriyaki, tom kha gai och misobakad pulled pork. Vegetariska rätter, fisk- och skaldjursrätter, olika sorters soppor, kyckling och kött.
5 FÖRORD 6 DET ÄR ENKELT ATT LAGA ASIATISKT 8 HJÄLTAR I MITT ASIATISKA KÖK 12 RIS 14 ANDRA FAVORITER I DET ASIATISKA KÖKET 16 VEGO 42 FISK OCH SKALDJUR 62 FÅGEL 88 FLÄSK 114 NÖT 138 SÅSER, KRYDDOR OCH SMÅRÄTTER 150 REGISTER 153 TACK