Webbsök

Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcab
Författare/Namn
Titel
  • Asiatiska smaker : försvinnande gott och enkelt att laga
SAB Klassning
Upplaga
  • [Ny utg.]
Omfång
  • 152 s. ill. 24 cm
Term
Genre/Form
  • Kokböcker
Medarbetare
ISBN
  • 9789174246209
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00006617cam a2201357 a 4500
*001317619
*00520161129143227.0
*008160415s2016    sw a|||e||||||000 0|swe|d
*020  $a9789174246209$qdanskt band
*035  $a(BOKR)9789174246209
*035  $a(SE-LIBR)19413591
*041  $aswe
*08204$a641.595$223/swe
*084  $aQcabd-o$2kssb/8
*084  $5Gma$aMåltidsakademiens biblioteksstiftelse
*084  $5Gma$aMåltidslitteratur 2017
*084  $5Gma$aKategori: Etniska kokböcker
*1001 $aWalldén, Jennie,$d1976-
*24510$aAsiatiska smaker :$bförsvinnande gott och enkelt att laga /$cJennie Walldén ; [foto: Magnus Skoglöf ; receptgranskning och matstyling: Victoria Nordström].
*250  $a[Ny utg.]
*300  $a152 s.$bill.$c24 cm
*650 7$aAsiatisk matlagning
*650 7$amatlagning
*650 0$aCooking
*650 0$aCooking, Asian
*655 7$aKokböcker
*7001 $aSkoglöf, Magnus,$d1967-$eprimaryRightsHolder$4pht$49pu$0https://libris.kb.se/qn25c6n84f65mb8#it
*8528 $hQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Asiatiska rätter där råvaror i det svenska köket används tillsammans med asiatiska smaksättare som t.ex. misopasta, gochujang och fisksås. Här finns kimchi, makrill teriyaki, tom kha gai och misobakad pulled pork. Vegetariska rätter, fisk- och skaldjursrätter, olika sorters soppor, kyckling och kött.

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQcab