Hylla
Författare/Namn
Titel
Utgivning, förlag, etc.
SAB Klassning
Omfång 207 sidor illustrationer, karta 22 cm
Term
Geografiskt namn
Genre/Form
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*00011046cam a2202077 i 4500
*001318011
*00520190523160815.0
*008181012s2019 sw ||||e||||||000 0|swe|d
*020 $a9789127153288$qhäftad
*035 $a(BOKR)9789127153288
*035 $a(SE-LIBR)r127h888ptq02c9q
*041 $aswe
*08204$a647.957471$223/swe
*084 $aQmb-qaz New York$2kssb/8
*084 $aNqaz New York$2kssb/8
*1001 $aGelin, Martin,$d1978-
*24510$aNew York för food isar /$cMartin Gelin ; foto: Jonas Cramby.
*260 $bNoK,$c2019
*300 $a207 sidor$billustrationer, karta$c22 cm
*650 7$aRestauranger
*650 7$aKrogar
*650 7$aMatkultur
*650 7$aBarer
*650 7$aKaféer
*650 7$aMat och dryck
*650 0$aBars (Drinking establishments)
*650 0$aRestaurants
*650 0$aCooking ; Food habits$xHistory
*650 0$aCoffeehouses
*651 7$aFörenta staterna$zNew York$2sao
*655 7$aGuideböcker$0353451
*7001 $aCramby, Jonas,$d1970-$eprimaryRightsHolder$4pht$49pu$0https://libris.kb.se/1zcgnrmk14pjrw9#it
*8528 $cNqa
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
New York för foodisar är en personlig guide till den bästa maten i New York. Här får du tips om Chinatowns godaste dim sum, Sunset Parks mest gedigna taquerias och Harlems krispigaste fried chicken. Det är en bok för den som dagdrömmer om att äta ostron i baren på Le Bernardin, men lika gärna slinker in på den bästa egyptiska kvarterskrogen för grillad fisk. Martin Gelin är författare och har sedan 2001 arbetat som journalist i USA.