Webbsök

Stockholm för foodisar
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Ncaa
Författare/Namn
Titel
  • Stockholm för foodisar
Utgivning, förlag, etc.
  • Natur Kultur Läromedel Stockholm : [2019]
SAB Klassning
Omfång
  • 175 sidor illustrationer 22 cm
Term
Geografiskt namn
Medarbetare
ISBN
  • 9789127164345
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00011620cam a2202077 i 4500
*001318537
*00520200515130921.0
*008190410s2019    sw ||||e||||||000 0|swe|d
*020  $a9789127164345$qhäftad
*035  $a(BOKR)9789127164345
*035  $a(SE-LIBR)bmb4x83z8rsmqf7t
*041  $aswe
*08204$a647.95487352$223/swe
*084  $aQmb-cz Stockholm$2kssb/8
*084  $aNcaa.08$2kssb/8
*1001 $aCramby, Jonas,$d1970-
*24510$aStockholm för foodisar /$cJonas Cramby ; foto: Fredrik Skogkvist.
*264 1$aStockholm :$bNatur Kultur Läromedel$c[2019]
*300  $a175 sidor$billustrationer$c22 cm
*650 7$aRestauranger
*650 7$aBarer
*650 7$aMat och dryck
*650 7$aMatkultur
*650 7$aKrogar
*650 7$aKaféer
*650 0$aCoffeehouses
*650 0$aRestaurants
*650 0$aCooking ; Food habits$xHistory
*650 0$aBars (Drinking establishments)
*651 7$aSverige$zStockholm
*7001 $aSkogkvist, Fredrik,$d1974-$4pht$0https://libris.kb.se/q0z9lhswnh98hnds#it
*8528 $hNcaa
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Boken är en personlig guide till både den nya vågens svenska krogar och till klassikerna. Det är en bok om naturvin, vegetariska mellanrätter, hårdföra surdegsbagare och både kött-, kaffe- och grönsaksaktivister. Det är också en bok om ölhallar, sushihak, kinarestauranger, korv med bröd, kanelbullar och längst vilken tunnelbanelinje du bör åka om du vill hitta norra Europas bästa kolgrillade shish kebab./Btj

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningNcaa