Hylla
Författare/Namn
Uniform titel
Titel 5 ingredienser : snabb & enkel mat
Utgivning, förlag, etc.
SAB Klassning
Omfång 317 sidor illustrationer 26 cm
Term
Genre/Form
Annan titel
ISBN
Antal i kö:
*00011692cam a2202101 i 4500
*001319388
*00520180904153851.0
*008170414s2017 sw ||||e||||||000 0|swe|d
*020 $a9789174247749$qinbunden
*035 $a(BOKR)9789174247749
*035 $a(SE-LIBR)20575446
*0411 $aswe$heng
*08204$a641.555$223/swe
*084 $aQcaa $2kssb/8
*084 $5Gma$aMåltidsakademiens biblioteksstiftelse
*084 $5Gma$aMåltidslitteratur 2018
*084 $5Gma$aKategori: À la carte - "Best Cheef Books"
*1001 $aOliver, Jamie,
*24010$a5 ingredients.$lSvenska
*24510$a5 ingredienser :$bsnabb & enkel mat /$cJamie Oliver ; matfotografier: David Loftus ; porträttfotografier: Paul Stuart & Jamie Oliver ; formgivning av James Verity på Superfantastic ; översättning av Leo Gefvert och Sandra Medin.
*260 $bBonnier Fakta$c2019
*300 $a317 sidor$billustrationer$c26 cm
*650 7$aLättlagad mat
*650 0$aQuick and easy cooking
*655 7$aKokböcker
*7400 $aFem ingredienser
*8528 $hQcaa
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
Jamie Oliver vill att matlagningen ska vara enkel och att resultatet ska bli välbalanserad, nyttig och god mat som får oss att må bra. De 130 recepten är alla uppbyggda på fem ingredienser. Bokens kapitel är ordnade efter huvudråvaran i rätten, såsom kyckling, lamm, fläsk, fisk, ägg, sallader, vegetariskt och pasta. Varje recept presenteras med steg-för-steg instruktioner, ingredienslistor och bilder.
INLEDNING 6 SALLADER 12 PASTA 48 ÄGG 74 KYCKLING 94 FISK 122 VEGO 154 NÖT 180 FLÄSK 206 LAMM 224 RIS & NUDLAR 242 SÖTSAKER 262 NÄRINGSLÄRA 304 REGISTER 308