Hylla
Författare/Namn
Titel Rädda maten! : restaurang Retaste : manual för minskat matsvinn
Utgivning, förlag, etc.
SAB Klassning
Omfång 127 sidor illustrationer 24 cm
Institutionsnamn
Term
Genre/Form
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*00016746cam a2202905 i 4500
*001321172
*00520190910100030.0
*008190421s2019 sw ||||e||||||000 0|swe|d
*020 $a9789174249972$qdanskt band
*035 $a(BOKR)9789174249972
*035 $a(SE-LIBR)8kbczj1s6ftw982d
*041 $aswe
*08204$a641.552$223/swe
*084 $aQcaa$2kssb/8
*084 $aPpdb $2kssb/8
*1001 $aSvensson, Paul,$d1974-
*24510$aRädda maten! :$brestaurang Retaste : manual för minskat matsvinn /$cPaul Svensson, Christofer Ekman ; foto: Erica Wessman.
*260 $bBonnier Fakta,$c2019
*300 $a127 sidor$billustrationer$c24 cm
*61024$aRetaste (restaurang)
*650 7$aTillagning av matrester
*650 7$aMatavfall$xmiljöaspekter
*650 0$aCooking (Leftovers)
*655 7$aKokböcker
*7001 $aEkman, Christofer,$d1979-$4aut$0https://libris.kb.se/8kv3rfwm66lbbxd0#it
*7001 $aWessman, Erica,$d1977-$eprimaryRightsHolder$4pht$49pu$0https://libris.kb.se/4fqzmm652kjlfrlc#it
*8528 $hQcaa
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
Vi slänger mer än en tredjedel av all mat som produceras i världen. Är det inte dags att börja agera mot matsvinnet? Som svar på den frågan föddes idén om restaurangen Retaste, där kockarna Paul Svensson och Christofer Ekman fångade upp råvaror som var på väg att bli sopor och lagade till dem på bästa sätt. I den här kokboken får du ta del av 80 klimatsmarta recept och tips som minskar matsvinnet i ditt hem./Btj