Hylla
Författare/Namn
Titel
Utgivning, förlag, etc.
SAB Klassning
Upplaga
Omfång
Anmärkning: Målgrupp
Term
Genre/Form
ISBN
Antal i kö:
*00007420cam a2201501 a 4500
*001323542
*00520160113113532.0
*008130515s2013 sw ||||e||||||000 0|swe|c
*020 $a9789147107773
*035 $a(BOKR)9789147107773
*035 $a(SE-LIBR)14207729
*041 $aswe
*08204$a641.57$223/swe
*084 $aQcaa$2kssb/8 (machine generated)
*1001 $aWestblom Jonsson, Helen,$d1962-
*24510$aMatlagning $n1 /$cHelen Westblom Jonsson.
*250 $a1. uppl.
*260 $bLiber,$c2013
*300 $a302 s.$bill.$c25 cm
*521 $aFör gymnasiet
*650 7$amatlagning
*650 0$aCooking
*655 7$aLäromedel$0353482
*8528 $cQcaa
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
ORGANISATION, ARBETSPLANERING OCH UTRUSTNING 6-35 1. Förråd för olika livsmedel 8 2. Arbetsorganisation 11 3. Utrustning och handredskap 19 VARMKÖK 36-143 4. Kokning 39 5. Stekning 44 6. Övriga tillagningsmetoder 54 7. Panering 58 8. Smaksättare 60 9. Fonder, buljonger och skyer 66 10. Redningar 69 11. Grundsåser 72 12. Soppor 75 13. Ägg 78 14. Mjöl- och grynrätter 85 15. Potatisrätter 89 16. Grönsaker och svamp 95 17. Fisk- och skaldjursrätter 104 18. Kött- och fågelrätter 116 19. Vegetariska rätter 140 20. Husmanskost 142 KALLKÖK 144-189 21. Kalla grundsåser 146 22. Sill- och strömmingsrätter 152 23. Laxrätter 155 24. Kokning av skaldjur och musslor 159 25. Pajer 161 26. Sallader och cocktails 164 27. Kötträtter 168 28. Smörgåsar och sandwichar 170 29. Desserter 178 RECEPT 190-290 30. Rätter i det varma köket 192 31. Rätter i det kalla köket 259 Facktermer 291 Sak- och begreppsregister 294 Receptregister 299