Webbsök

Grönsaker A-Ö : recept och bruksanvisningar
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcaa
Författare/Namn
Titel
  • Grönsaker A-Ö : recept och bruksanvisningar
Varianttitel
  • Grönsaker A-Ö : tricket med grönsaker är att vara öppen för allt - rester, kanter och puts ger oanat mycket smak : men det är också att få till balansen mellan såväl olika sorter som alla deras skilda delar
Utgivning, förlag, etc.
  • Bonnier fakta, [Stockholm] : [2020]
SAB Klassning
Omfång
  • 511 sidor illustrationer 24 cm
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning
  • Äntligen kommer vår främsta gröna kock, Paul Svensson, med sin stora bok om grönsaker! Med över 400 recept fördelade på 35 kapitel är det här en riktig grönsaksbibel där du får lära dig allt som är värt att veta om grönsaker och hur du tillagar dem.Grönsak för grönsak, från A till Ö, presenteras i intressanta och lärorika texter kryddade med unika råvarufakta. Här möter klassiska rätter det moderna gröna köket. Hållbarhet och närodlat är ledorden liksom vikten av att minska matsvinnet och därmed använda grönsakens alla delar. Zero waste i köket är en självklarhet, så ingen blast i soptunnan mer!Boken är för alla som älskar grönsaker utan att man för den skull behöver vara vegetarian. Här lär du dig att få ut maximal smak ur varje grönsak och introduceras också för en del oväntade, spännande smakkombinationer.Tendensen i dag är mer grönt och mindre kött och då fyller en gedigen kokbok som den här ett viktigt behov, lika användbar till vardag som till fest.
Term
Genre/Form
  • Kokböcker
Medarbetare
ISBN
  • 9789174248517
Antal i kö:
  • 0 (0)
*000     cam a        i 4500
*001328102
*00520230615125952.0
*008191017s2020    sw |||||||||||000 0|swe|d
*020  $a9789174248517$qinbunden
*035  $a(BOKR)9789174248517
*035  $a(SE-LIBR)cn4pqnvq9hndmrsl
*041  $aswe
*08204$a641.5636$223/swe
*084  $aQcaad(x)$2kssb/8
*1001 $aSvensson, Paul,$d1974-
*24510$aGrönsaker A-Ö :$brecept och bruksanvisningar /$cPaul Svensson; fotografi: Charlie Drevstam.
*24618$aGrönsaker A-Ö :$btricket med grönsaker är att vara öppen för allt - rester, kanter och puts ger oanat mycket smak : men det är också att få till balansen mellan såväl olika sorter som alla deras skilda delar
*264 1$a[Stockholm] :$bBonnier fakta,$c[2020]
*300  $a511 sidor$billustrationer$c24 cm
*520  $aÄntligen kommer vår främsta gröna kock, Paul Svensson, med sin stora bok om grönsaker! Med över 400 recept fördelade på 35 kapitel är det här en riktig grönsaksbibel där du får lära dig allt som är värt att veta om grönsaker och hur du tillagar dem.Grönsak för grönsak, från A till Ö, presenteras i intressanta och lärorika texter kryddade med unika råvarufakta. Här möter klassiska rätter det moderna gröna köket. Hållbarhet och närodlat är ledorden liksom vikten av att minska matsvinnet och därmed använda grönsakens alla delar. Zero waste i köket är en självklarhet, så ingen blast i soptunnan mer!Boken är för alla som älskar grönsaker utan att man för den skull behöver vara vegetarian. Här lär du dig att få ut maximal smak ur varje grönsak och introduceras också för en del oväntade, spännande smakkombinationer.Tendensen i dag är mer grönt och mindre kött och då fyller en gedigen kokbok som den här ett viktigt behov, lika användbar till vardag som till fest.
*650 7$aGrönsaker
*650 7$aGrönsaksrätter
*650 7$aMatlagning
*655 7$aKokböcker
*7001 $aDrevstam, Charlie,$d1965-$4pht$0https://libris.kb.se/jgvz5gd24gwljkz#it
*8528 $cQcaa
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Vis
Lukk
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Utlånat02.01.2024Lomma vuxenavdelningQcaa
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQcaa(x)