Hylla
Författare/Namn
Titel Al dente - italiensk matlagning från grunden
Utgivning, förlag, etc. Bokförlaget Semic, [Sundbyberg] : 2020
SAB Klassning
Omfång 125 sidor illustrationer 27 cm
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning Pasta, pizza, antipasti, gelato… Bemästra det omfattande italienska köket, en gång för alla! Här bjuder Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning , på alla favoritrecept ur sitt stora kursutbud. Lär dig till exempel att göra färsk pasta och upptäck både traditionella rätter och nya smaksensationer. Buon appetito!
Term
Genre/Form
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*00005581cam a2200961 i 4500
*001330599
*00520200506105713.0
*008191016s2020 sw ||||e||||||000 0|swe|d
*020 $a9789155267933$qinbunden
*035 $a(BOKR)9789155267933
*035 $a(SE-LIBR)gr7n2gcqd10nrtz6
*041 $aswe
*08204$a641.5945$223/swe
*084 $aQcabd-i$2kssb/8
*1001 $aSantambrogio-Öberg, Samantha,$d1972-
*24510$aAl dente - italiensk matlagning från grunden /$cSamantha Santambrogio-Öberg ; foto: Karolina Olsson Haglund.
*264 1$a[Sundbyberg] :$bBokförlaget Semic,$c2020
*300 $a125 sidor$billustrationer$c27 cm
*520 $aPasta, pizza, antipasti, gelato… Bemästra det omfattande italienska köket, en gång för alla! Här bjuder Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning , på alla favoritrecept ur sitt stora kursutbud. Lär dig till exempel att göra färsk pasta och upptäck både traditionella rätter och nya smaksensationer. Buon appetito!
*650 7$aItaliensk matlagning
*650 0$aCooking, Italian
*655 7$aKokböcker
*7001 $aOlsson Haglund, Karolina,$d1972-$4pht$0https://libris.kb.se/gdsw4kw03cnckx7#it
*8528 $cQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.