Hylla
Författare/Namn
Titel
Varianttitel Gelato : gör den godaste italienska glassen hemma
Utgivning, förlag, etc. Natur Kultur Läromedel [Stockholm] : [2020]
SAB Klassning
Omfång 126 sidor illustrationer 23 cm
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten, Stockholm, där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet.
Term
Geografiskt namn
Genre/Form
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*00010172cam a2201765 i 4500
*001331156
*00520200519163558.0
*008200117s2020 sw ||||e||||||000 0|swe|d
*020 $a9789127166967$qinbunden
*035 $a(BOKR)9789127166967
*035 $a(SE-LIBR)htmqx575f7sllx7d
*041 $aswe
*08204$a641.8620945$223/swe
*084 $aQcaam$2kssb/8
*084 $aQcabd-i$2kssb/8
*1001 $aScarfò, Hanna,
*24510$aGelato /$cHanna & Angelo Scarfò ; foto: Lennart Weibull.
*24614$aGelato :$bgör den godaste italienska glassen hemma
*264 1$a[Stockholm] :$bNatur Kultur Läromedel$c[2020]
*300 $a126 sidor$billustrationer$c23 cm
*520 $aSedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten, Stockholm, där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet.
*650 7$aGlass$xframställning, tillverkning etc.
*651 4$aItalien
*655 7$aKokböcker
*7001 $aScarfò, Angelo,$d198.-$4aut$0https://libris.kb.se/z9kss774wbntlb56#it
*7001 $aWeibull, Lennart, $d1981-$4pht$49pu$0https://libris.kb.se/b8nr1vhv0n8c0d6#it
*8528 $cQcaa
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.