Webbsök

Salt, fat, acid, heat mastering the elements of good cooking
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcaa
Författare/Namn
Titel
  • Salt, fat, acid, heat mastering the elements of good cooking
Utgivning, förlag, etc.
  • Canongate , Edinburgh : 2017
SAB Klassning
Omfång
  • 469 sidor illustrationer
Term
Medarbetare
ISBN
  • 9781782112303
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00001973cam a22004577i 4500
*001332795
*00520181031143016.0
*008171026s2017    uk ||||e||||||000 0|eng|d
*020  $a9781782112303$qinbunden
*035  $a(BOKR)9781782112303
*035  $a(SE-LIBR)21803726
*041  $aeng
*08204$a641.5$223/swe
*084  $aQcaa$2kssb/8 (machine generated)
*1001 $aNosrat, Samin
*24510$aSalt, fat, acid, heat$bmastering the elements of good cooking /$cSamin Nosrat ; art by Wendy MacNaughton ; foreword by Michael Pollan.
*264 1$aEdinburgh :$bCanongate ,$c2017
*300  $a469 sidor$billustrationer
*650 7$aKokböcker
*650 7$aMatlagning
*650 0$aCookbooks
*650 0$aCooking
*7001 $aMacNaughton, Wendy$4ill
*8528 $cQcaa
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

A beautifully illustrated and visionary new masterclass in cooking that distils decades of professional experience into just four simple elements - and will set you free from recipes forever

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQcaa