Hylla
Författare/Namn
Titel Klassiska rätter på veganskt vis : hållbara recept på maten du inte kan vara utan
Utgivning, förlag, etc. Bonnier fakta, [Stockholm] : [2020]
SAB Klassning
Omfång 191 sidor illustrationer 27 cm
Anmärkning: Allmän Omslag: "En kokbok från bloggen Jävligt gott"
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning Efter succén ”Vegansk husmanskost” är matbloggaren Gustav Johansson tillbaka med en ny kokbok för alla som vill hitta veganska alternativ. Denna gång bjuds det på veganska versioner av våra favoriträtter från hela världen. För är det inte det många av oss drömmer om? Att äta rätterna vi älskar och samtidigt kunna ta hänsyn till miljön och djuren.Här har Gustav samlat sina bästa recept på allt från köttbullar, pasta pesto, fooled pork och fish ’n’ chips till tikka masala, thailändsk curry och bouillabaise. Du får också massor av smarta tips på hur du kommer igång med att laga vegomat, vad du kan använda för alternativa råvaror och framförallt hur du gör maten jävligt god.
Term
Genre/Form
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*00011934cam a2201957 i 4500
*001334481
*00520200918120636.0
*008200502s2020 sw ||||e||||||000 0|swe|d
*020 $a9789178871278$qinbunden
*035 $a(BOKR)9789178871278
*035 $a(SE-LIBR)jv2bn4bpg404d73p
*041 $aswe
*08204$a641.56362$223/swe
*084 $aQcabc$2kssb/8
*100 $aJohansson, Gustav,$d1987-
*24510$aKlassiska rätter på veganskt vis :$bhållbara recept på maten du inte kan vara utan /$cGustav Johansson ; foto: Stefan Wettainen.
*264 1$a[Stockholm] :$bBonnier fakta,$c[2020]
*300 $a191 sidor$billustrationer$c27 cm
*500 $aOmslag: "En kokbok från bloggen Jävligt gott"
*520 $aEfter succén ”Vegansk husmanskost” är matbloggaren Gustav Johansson tillbaka med en ny kokbok för alla som vill hitta veganska alternativ. Denna gång bjuds det på veganska versioner av våra favoriträtter från hela världen. För är det inte det många av oss drömmer om? Att äta rätterna vi älskar och samtidigt kunna ta hänsyn till miljön och djuren.Här har Gustav samlat sina bästa recept på allt från köttbullar, pasta pesto, fooled pork och fish ’n’ chips till tikka masala, thailändsk curry och bouillabaise. Du får också massor av smarta tips på hur du kommer igång med att laga vegomat, vad du kan använda för alternativa råvaror och framförallt hur du gör maten jävligt god.
*650 7$aVegankost
*650 0$aVegan cooking
*655 7$aKokböcker
*7001 $aWettainen, Stefan, $d1968-$4pht$0https://libris.kb.se/zw9cflch0t5m2t0#it
*8528 $cQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.