Webbsök

Jord : en kockaspirants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Lz Buford
Författare/Namn
Uniform titel
  • Dirt Svenska
Titel
  • Jord : en kockaspirants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
Varianttitel
  • Jord : på jakt efter hemligheten med fransk matlagning
Utgivning, förlag, etc.
  • Albert Bonniers förlag, [Stockholm] : [2021]
SAB Klassning
Omfång
  • 520 sidor
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning
  • Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska. Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Personnamn
Term
Geografiskt namn
Genre/Form
  • Självbiografier
Medarbetare
ISBN
  • 9789100186029
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00004999cam a2200913 i 4500
*001339832
*00520210317103338.0
*008201013s2021    sw ||||e||||||000 0aswe|d
*020  $a9789100186029$qinbunden
*035  $a(BOKR)9789100186029
*035  $a(SE-LIBR)kxrstmfnh70zv4qx
*0411 $aswe$heng
*08204$a641.5092$223/swe
*084  $aLz Buford, Bill$2kssb/8
*084  $aQcabd-j$2kssb/8
*084  $aQmb-j$2kssb/8
*1001 $aBuford, Bill
*24010$aDirt$lSvenska
*24510$aJord :$ben kockaspirants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten /$cBill Buford ; översättning: Mats Hörmark.
*24614$aJord :$bpå jakt efter hemligheten med fransk matlagning
*264 1$a[Stockholm] :$bAlbert Bonniers förlag,$c[2021]
*300  $a520 sidor
*520  $aBill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska. Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
*60014$aBuford, Bill
*650 7$aKockar
*650 7$aResor
*650 7$aMatkultur
*650 7$aFransk matlagning
*650 7$aCooking ; Food habits$xHistory
*650 7$aVoyages and travels
*650 7$aCooking, French
*650 7$aCooks
*651 7$aFrankrike$zLyon
*655 7$aSjälvbiografier
*7001 $aHörmark, Mats,$d1942-$4trl$0https://libris.kb.se/20dhp35l37r7hmw#it
*8528 $cLz Buford
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Vis
Lukk
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningBiografier Buford
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningBiografier Buford