Webbsök

Festliga bufféer : plockmat & läckra smårätter
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcaa
Författare/Namn
Titel
  • Festliga bufféer : plockmat & läckra smårätter
Utgivning, förlag, etc.
  • Bokförlaget Semic, [Sundbyberg] : [2021]
SAB Klassning
Omfång
  • 124 sidor illustrationer 25 cm
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning
  • Duka upp generösa bufféer där det finns något för alla! Här hittar du enkla och härligt inbjudande rätter att servera vid alla tänkbara festliga tillfällen. Välj bland bufféklassiker och plockmat med en latinamerikansk twist, streetfood, skaldjursrätter, massor av vegetariskt och flera läckra efterrätter.Bjud på paella med kyckling och chorizo, flädermarinerad lax, hasselbackspotatis med pangritata, lammrack med plommon och mynta, gyllenbruna empanadas eller lyxig blåbärstiramisu. Till varje buffé finns även tips på en drink med eller utan alkohol.Linda Letelier Hansson är känd från bland annat Sveriges mästerkock och driver den populära restaurangen Lindas Fingermat i Skanörs hamn. De inspirerande bilderna är tagna av Carin Pålsson.
Term
Genre/Form
  • Kokböcker
Medarbetare
ISBN
  • 9789155267667
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00008499cam a2201441 i 4500
*001341411
*00520210421132827.0
*008201021s2021    sw ||||e||||||000 0|swe|d
*020  $a9789155267667$qinbunden
*035  $a(BOKR)9789155267667
*035  $a(SE-LIBR)cqlj230r9jk0mgd9
*041  $aswe
*08204$a641.568$223/swe
*084  $aQcaa$2kssb/8
*1001 $aLetelier Hansson, Linda,$d1975-
*24510$aFestliga bufféer :$bplockmat & läckra smårätter /$cLinda Letelier Hansson ; foto: Carin Pålsson.
*264 1$a[Sundbyberg] :$bBokförlaget Semic,$c[2021]
*300  $a124 sidor$billustrationer$c25 cm
*520  $aDuka upp generösa bufféer där det finns något för alla! Här hittar du enkla och härligt inbjudande rätter att servera vid alla tänkbara festliga tillfällen. Välj bland bufféklassiker och plockmat med en latinamerikansk twist, streetfood, skaldjursrätter, massor av vegetariskt och flera läckra efterrätter.Bjud på paella med kyckling och chorizo, flädermarinerad lax, hasselbackspotatis med pangritata, lammrack med plommon och mynta, gyllenbruna empanadas eller lyxig blåbärstiramisu. Till varje buffé finns även tips på en drink med eller utan alkohol.Linda Letelier Hansson är känd från bland annat Sveriges mästerkock och driver den populära restaurangen Lindas Fingermat i Skanörs hamn. De inspirerande bilderna är tagna av Carin Pålsson.
*650 7$aBuffémat
*650 7$aSmårätter
*650 7$aMatlagning
*650 7$aFestmat
*650 7$aCooking
*650 7$aBuffets (Cooking)
*655 7$aKokböcker
*7001 $aPålsson, Carin,$d1974-$4pht$49pu$0https://libris.kb.se/n2lf82lpl2tl0ttl#it
*8528 $cQcaa
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Vis
Lukk
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQcaa