Webbsök

Det goda franska köket
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcab
Författare/Namn
Uniform titel
  • Mastering the art of French cooking Svenska
Titel
  • Det goda franska köket
Utgivning, förlag, etc.
  • Wahlström & Widstrand, Stockholm : [2021]
SAB Klassning
Omfång
  • 717 sidor illustrationer 21 cm
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning
  • I Julia Childs vid det här laget klassiska, för att inte säga ikoniska Det goda franska köket finns ALLT för den som vill lära sig laga mat på riktigt, ryggraden i fransk matlagning. Det är noggrant, passionerat och helt befriat från genvägar. Både vad gäller tid, råvaror och tillvägagångssätt. Vill man till exempel baka bröd, förklaras processen i inte mindre än 34 steg. Trodde du att en omelett var lätt ihopvispad? Efter 12 sidors omelettläsning inser man att det bara är att börja om helt från början. Det är långsamt, det är extremt detaljerat, och det ligger helt rätt i tiden! Det goda franska köket gavs ut för första gången 1960-talet. Den första svenska utgåvan kom 1980 och följdes sedan av flera utgåvor i olika format – alla är idag eftertraktade antikvariatsböcker. Lotta Lundgren har skrivit förordet till den nya utgåvan.
Term
Genre/Form
  • Kokböcker
Medarbetare
ISBN
  • 9789146238461
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00005032cam a2200793 i 4500
*001341577
*00520210511135836.0
*008210311s2021    sw ||||e||||||000 0|swe|d
*020  $a9789146238461$qstorpocket
*035  $a(BOKR)9789146238461
*035  $a(SE-LIBR)x9pt3pzfvhv50pz1
*0411 $aswe$heng
*08204$a641.5944$223/swe
*084  $aQcabd-j$2kssb/8
*1001 $aBeck, Simone,$d1904-1991
*24010$aMastering the art of French cooking$lSvenska
*24514$aDet goda franska köket /$cSimone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child ; med förord av Lotta Lundgren ; översättning: Leon Nordin.
*264 1$aStockholm :$bWahlström & Widstrand,$c[2021]
*300  $a717 sidor$billustrationer$c21 cm
*520  $aI Julia Childs vid det här laget klassiska, för att inte säga ikoniska Det goda franska köket finns ALLT för den som vill lära sig laga mat på riktigt, ryggraden i fransk matlagning. Det är noggrant, passionerat och helt befriat från genvägar. Både vad gäller tid, råvaror och tillvägagångssätt. Vill man till exempel baka bröd, förklaras processen i inte mindre än 34 steg. Trodde du att en omelett var lätt ihopvispad? Efter 12 sidors omelettläsning inser man att det bara är att börja om helt från början. Det är långsamt, det är extremt detaljerat, och det ligger helt rätt i tiden! Det goda franska köket gavs ut för första gången 1960-talet. Den första svenska utgåvan kom 1980 och följdes sedan av flera utgåvor i olika format – alla är idag eftertraktade antikvariatsböcker. Lotta Lundgren har skrivit förordet till den nya utgåvan.
*650 7$aFransk matlagning
*650 7$aCooking, French
*655 7$aKokböcker
*7001 $aBertholle, Louisette$4aut
*7001 $aChild, Julia,$d1912-2004$4aut$0https://libris.kb.se/tr57915c1wbvhkh#it
*7001 $aNordin, Leon,$d1930-2016$4trl$0https://libris.kb.se/wt7bk3pf4k03jlm#it
*7001 $aLundgren, Lotta,$d1971-$4aui$0https://libris.kb.se/dbqt0ksx1l6n0hk#it
*8528 $cQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Vis
Lukk
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQcab