Webbsök

Vildplockad svamp
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Ufhe
Författare/Namn
Titel
  • Vildplockad svamp
Varianttitel
  • Vildplockad svamp : ätliga svampar från den svenska naturen
Utgivning, förlag, etc.
  • Natur Kultur Läromedel [Stockholm] : [2021]
SAB Klassning
Omfång
  • 190 sidor illustrationer 23 cm
Term
Geografiskt namn
Medarbetare
ISBN
  • 9789127171558
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00017467cam a2203013 i 4500
*001341882
*00520210531172312.0
*008201007s2021    sw ||||e||||||000 0|swe|d
*020  $a9789127171558$qhäftad
*035  $a(BOKR)9789127171558
*035  $a(SE-LIBR)9ngt7qp77p2rmr3w
*041  $aswe
*08204$a579.6163209485$223/swe
*084  $aUfhe.07-c$2kssb/8
*084  $aQcaad$2kssb/8
*1001 $aSjölund, Niki,$d1985-
*24510$aVildplockad svamp /$cNiki Sjölund ; foto: Jonas Cramby.
*24614$aVildplockad svamp :$bätliga svampar från den svenska naturen
*264 1$a[Stockholm] :$bNatur Kultur Läromedel$c[2021]
*300  $a190 sidor$billustrationer$c23 cm
*650 7$aMatsvampar
*650 7$aEdible fungi
*650 7$aEdible mushrooms
*651 7$aSverige
*7001 $aCramby, Jonas,$d1970-$4pht$49pu$0https://libris.kb.se/1zcgnrmk14pjrw9#it
*8528 $cUfhe
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

I Norden finns det över 10 000 svamparter och ungefär 100 av dessa är goda att äta. I boken finns fakta om ett 50-tal favoriter: var de går att hitta, deras specifika kännetecken, smaker och utseenden, eventuella risker för sammanblandning och hur de bäst rensas, förvaras, förädlas och, inte minst, hur du får ut det mesta av din svampskörd genom att se dem som individuella råvaror som alla kräver olika tillagningsmetoder./Btj

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningUfhe