Hylla
Författare/Namn
Titel Middagskompassen : kokbok en för dig, klimatet och planeten
Utgivning, förlag, etc. Bonnier fakta : Naturskyddsföreningen, [Stockholm] : 2021
SAB Klassning
Omfång 248 sidor illustrationer 25 cm
Serie
Nummer i serie
Anmärkning: Innehåll Hej Zeina! -- Hej Paul! -- Vad blir det för mat? -- Det är inte bara grönsaker som kommer ur jorden -- Maten från havet -- Proteinjakten -- Ät upp maten -- Att få det att gå runt -- Kort sagt -- RECEPT – Vardagsräddare -- Soppa på en spik -- Mat i form -- Korta och långa kok -- Desserter -- Rädda maten -- Vad betyder märkningarna?
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning Bästa möjliga maten för oss och vår planet – hur ska man tänka? I Middagskompassen visar Paul Svensson och Zeina Mourtada hur man kan njuta av riktigt god mat samtidigt som man tar hänsyn till vår planet. Med sina inspirerande vardagsrecept sätter de goda rätter på bordet. De 80 recepten är välsmakande, lättlagade och klimatsmarta. Tillsammans med Naturskyddsföreningen har de skrivit en matbok som ger oss den hjälp vi behöver för att kunna fatta bra beslut. Hur använder man hela råvaran? Hur minskar man på matsvinnet? Och hur hittar man ett hållbart sätt att laga mat? Här finns svaren: God mat för planeten, god mat för dig.
Term
Genre/Form
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*000 cam a 7i 4500
*001342766
*00520220810143645.0
*008210504s2021 sw |||||||||||001 0|swe|c
*020 $a9789178872954$qinbunden
*035 $a(BOK R)9789178872954
*035 $a(SE-LIBR)bqbmcnjt8csnttjp
*041 $aswe
*08204$a641.5636$223/swe
*084 $aQcaa$2kssb/8
*084 $aQcabc$2kssb/8
*1001 $aMourtada, Zeina,$d1982-
*24510$aMiddagskompassen :$bkokbok en för dig, klimatet och planeten /$cZeina Mourtada, Paul Svensson ; foto: Lennart Weibull.
*264 1$a[Stockholm] :$bBonnier fakta :$bNaturskyddsföreningen, $c2021
*300 $a248 sidor$billustrationer$c25 cm
*4901 $aÅrets bok från Naturskyddsföreningen, $x2000-9615 ;$vårgång 112 (2021)
*5058 $aHej Zeina! -- Hej Paul! -- Vad blir det för mat? -- Det är inte bara grönsaker som kommer ur jorden -- Maten från havet -- Proteinjakten -- Ät upp maten -- Att få det att gå runt -- Kort sagt -- RECEPT – Vardagsräddare -- Soppa på en spik -- Mat i form -- Korta och långa kok -- Desserter -- Rädda maten -- Vad betyder märkningarna?
*520 $aBästa möjliga maten för oss och vår planet – hur ska man tänka? I Middagskompassen visar Paul Svensson och Zeina Mourtada hur man kan njuta av riktigt god mat samtidigt som man tar hänsyn till vår planet. Med sina inspirerande vardagsrecept sätter de goda rätter på bordet. De 80 recepten är välsmakande, lättlagade och klimatsmarta. Tillsammans med Naturskyddsföreningen har de skrivit en matbok som ger oss den hjälp vi behöver för att kunna fatta bra beslut. Hur använder man hela råvaran? Hur minskar man på matsvinnet? Och hur hittar man ett hållbart sätt att laga mat? Här finns svaren: God mat för planeten, god mat för dig.
*650 7$aHållbar utveckling
*650 7$aMiljöfrågor
*650 7$aMatlagning$xmiljöaspekter
*655 7$aKokböcker
*7001 $aSvensson, Paul,$d1974-$4aut$0https://libris.kb.se/wt7bhrsf3r3nvzn#it
*7001 $aWeibull, Lennart,$d1981-$4pht$0https://libris.kb.se/b8nr1vhv0n8c0d6#it
*8528 $cQcaa
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.