Hylla
Författare/Namn
Titel Baka bröd : enkla recept på limpor, baguetter, frallor och bullar
Utgivning, förlag, etc. Bonnier fakta, [Stockholm] : [2023]
SAB Klassning
Omfång 96 sidor illustrationer 26 cm
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning Från scones och honungslimpa till nattjästa baguetter och smöriga kardemummabullar. Här får du recept på 25 bröd, bröd som alla kan baka! Boken vänder sig till dig som kanske inte tidigare bakat dina egna bröd – antingen för att du tänkt att det är krångligt och stökigt, eller för att du helt enkelt är ett barn och inte haft tillåtelse att sätta på ugnen tidigare. Eller så har du kanske känt att tiden inte räcker till för recepten i klassiska bakböcker?Förutom de enkla recepten får du massor av tips på hur du kan variera bröden så att de passar just din smak. Dessutom berättar Martin vilken skillnad det blir med olika typer av mjöl och hur du hanterar en kladdig deg utan att kladda ner dig själv.[Bokinfo]
Term
Genre/Form
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*000 cam a i 4500
*001369345
*00520230825091304.0
*008221031s2023 sw |||||||||||000 0|swe|d
*020 $a9789178875818$qdanskt band
*035 $a(BOKR)9789178875818
*035 $a(SE-LIBR)gxlcw3l7dspwq656
*041 $aswe
*08204$a641.815$223/swe
*084 $aQcae$2kssb/8
*1001 $aJohansson, Martin,$chemmabagare,$d1973-
*24510$aBaka bröd :$benkla recept på limpor, baguetter, frallor och bullar /$cMartin Johansson ; foto: Lennart Weibull.
*264 1$a[Stockholm] :$bBonnier fakta,$c[2023]
*300 $a96 sidor$billustrationer$c26 cm
*520 $aFrån scones och honungslimpa till nattjästa baguetter och smöriga kardemummabullar. Här får du recept på 25 bröd, bröd som alla kan baka! Boken vänder sig till dig som kanske inte tidigare bakat dina egna bröd – antingen för att du tänkt att det är krångligt och stökigt, eller för att du helt enkelt är ett barn och inte haft tillåtelse att sätta på ugnen tidigare. Eller så har du kanske känt att tiden inte räcker till för recepten i klassiska bakböcker?Förutom de enkla recepten får du massor av tips på hur du kan variera bröden så att de passar just din smak. Dessutom berättar Martin vilken skillnad det blir med olika typer av mjöl och hur du hanterar en kladdig deg utan att kladda ner dig själv.[Bokinfo]
*650 7$aBröd
*655 7$aKokböcker
*7001 $aWeibull, Lennart ,$d1981-$4pht$0https://libris.kb.se/b8nr1vhv0n8c0d6#it
*8528 $cQcae
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.