Webbsök

Too good to waste : en cirkulär smakresa med recept från Karibien till Sverige
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcab
Författare/Namn
Titel
  • Too good to waste : en cirkulär smakresa med recept från Karibien till Sverige
Utgivning, förlag, etc.
  • Lava, [Stockholm] : [2023]
SAB Klassning
Omfång
  • 137 sidor illustrationer 25 cm
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning
  • Too good to waste är boken som hjälper dig att tänka cirkulärt i ditt kök genom att medvetet planera hur du tar till vara all mat du handlar. På så sätt är risken mindre att maten glöms bort och du slipper kylskåpsrensningsmiddagen, som i ärlighetens namn sällan är veckans höjdpunkt. I boken finner du bland annat smarta kreativa menyer som låter dig trolla fram flera underbara måltider av en bas. Du får inspiration till såväl vardagsmat som festmiddagar samt praktiska tips om hur du kan använda dig av varje smula. Som ett exempel kan en bas av långkokt fläskkarré med karibiska kryddor enkelt förvandlas till asiatiska ramennudlar med enbart några få extra ingredienser som du med hjälp av boken redan planerat för. Varje maträtt kan så klart lagas för sig och bjuder på en ny smakupplevelse. Too good to waste bjuder på en spännande smakresa med recept från jordens alla hörn, inte minst från Haiti där författaren Emmanuella Sjögren är född. Food is too good to waste![Bokinfo]
Term
Genre/Form
  • Kokböcker
Medarbetare
ISBN
  • 9789189569058
Antal i kö:
  • 0 (0)
*000     cam a        i 4500
*001369725
*00520230825130353.0
*008220506s2023    sw |||||||||||000 0|swe|d
*020  $a9789189569058$qinbunden
*035  $a(BOKR)9789189569058
*035  $a(SE-LIBR)4kkx2b4n2f183nrp
*041  $aswe
*08204$a641.552$223/swe
*084  $aQcabd$2kssb/8
*1001 $aSjögren, Emmanuella,$d1973-
*24510$aToo good to waste :$ben cirkulär smakresa med recept från Karibien till Sverige /$cEmmanuella Sjögren ; foto: David Back.
*264 1$a[Stockholm] :$bLava,$c[2023]
*300  $a137 sidor$billustrationer$c25 cm
*520  $aToo good to waste är boken som hjälper dig att tänka cirkulärt i ditt kök genom att medvetet planera hur du tar till vara all mat du handlar. På så sätt är risken mindre att maten glöms bort och du slipper kylskåpsrensningsmiddagen, som i ärlighetens namn sällan är veckans höjdpunkt. I boken finner du bland annat smarta kreativa menyer som låter dig trolla fram flera underbara måltider av en bas. Du får inspiration till såväl vardagsmat som festmiddagar samt praktiska tips om hur du kan använda dig av varje smula. Som ett exempel kan en bas av långkokt fläskkarré med karibiska kryddor enkelt förvandlas till asiatiska ramennudlar med enbart några få extra ingredienser som du med hjälp av boken redan planerat för. Varje maträtt kan så klart lagas för sig och bjuder på en ny smakupplevelse. Too good to waste bjuder på en spännande smakresa med recept från jordens alla hörn, inte minst från Haiti där författaren Emmanuella Sjögren är född. Food is too good to waste![Bokinfo]
*650 7$aInternationell matlagning
*650 7$aTillagning av matrester
*650 7$aKaribisk matlagning
*655 7$aKokböcker
*7001 $aBack, David,$d1975-$4pht$0https://libris.kb.se/31fhljzm44k9khl#it
*852  $hQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Vis
Lukk
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Utlånat30.12.2023Lomma vuxenavdelningQcab