Författare/Namn
Titel Mått för mat [Elektronisk resurs]
Utgivning, förlag, etc.
Anmärkning: Allmän Online epub (8.75 MB) Online pdf med Adobe-kryptering (1.51 MB) Offline epub med Adobe-kryptering (8.75 MB)
Anmärkning: Innehållsbeskrivning, sammanfattning Boken vänder sig i första hand till professionella matlagare inom restaurang, storhushåll och färdigmatstillverkning, men även till självlärda inom t.ex. buitker, restauranger och catering. Privatpersoner med stort matintresse har mycket att hämta, inte minst för att beräkna portionsstorlekar. Hur mycket frukostflingor ska man beräkna till 1 portion? Hur många matskedar är 1 dl? Här finns "matnyttiga" tabeller, där man får svar på en mängd frågor. Dessutom får man rekommendationer när det gäller tid och temperatur vid olika tillagningsmetoder. 17 vinjetteckningar. [Elib]
Elektronisk adress och åtkomst (URI) https://images.elib.se/cover/1005012/1005012.jpg Omslagsbild Lobj https://samplefiles.elib.se/epub/1005012/1005012_201511101000.epub Provläs
ISBN
Antal i kö:
*000 cam a 3a 4500
*001373334
*00520160915190143.0
*007cr ||| |||||
*008120920s2014 sw |||||o|||||000 0|swe|d
*020 $a9789153436928
*0247 $5Lobj$a1005012$2Distributör: Elib
*035 $aElib1005012
*035 $a(SE-LIBR)13531119
*041 $aswe
*1000 $aKF och ICA provkök
*24510$aMått för mat$h[Elektronisk resurs]
*264 1$bIca Bokförlag,$c2014
*380 $aMatlagning, mat & dryck
*500 $5Lobj$aOnline epub (8.75 MB)
*500 $5Lobj$aOnline pdf med Adobe-kryptering (1.51 MB)
*500 $5Lobj$aOffline epub med Adobe-kryptering (8.75 MB)
*520 $aBoken vänder sig i första hand till professionella matlagare inom restaurang, storhushåll och färdigmatstillverkning, men även till självlärda inom t.ex. buitker, restauranger och catering. Privatpersoner med stort matintresse har mycket att hämta, inte minst för att beräkna portionsstorlekar. Hur mycket frukostflingor ska man beräkna till 1 portion? Hur många matskedar är 1 dl? Här finns "matnyttiga" tabeller, där man får svar på en mängd frågor. Dessutom får man rekommendationer när det gäller tid och temperatur vid olika tillagningsmetoder. 17 vinjetteckningar. [Elib]
*85642$uhttps://images.elib.se/cover/1005012/1005012.jpg$xdigipic$zOmslagsbild
*85642$5Lobj$uhttps://samplefiles.elib.se/epub/1005012/1005012_201511101000.epub$xorigin:Elib$zProvläs
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.