Webbsök

Bartender : handboken för alla barer : grunder, teknik, recept, experttips
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcaf
Författare/Namn
Titel
  • Bartender : handboken för alla barer : grunder, teknik, recept, experttips
Utgivning, förlag, etc.
  • ICA, Västerås : 2002
SAB Klassning
Omfång
  • 140 s : ill.
Term
Ämnesord
Medarbetare
ISBN
  • 91-534-2330-5
Antal i kö:
  • 0 (0)
*000     nam         3
*00165871
*008       2002           e     |||  0|swe  
*020  $a91-534-2330-5$x91-534-2330-5
*035  $a65871
*082  $a641.2
*084  $aQcaf$2kssb
*1001 $aOlsson, Björn
*24500$aBartender :$bhandboken för alla barer : grunder, teknik, recept, experttips /$cBjörn Olsson, Mats Landerberg
*260  $aVästerås :$bICA,$c2002
*300  $a140 s :$bill.
*650 7$aDrinkar
*650 7$aAlkoholdrycker
*653  $acocktails
*7001 $aLanderberg, Mats$4pht
*850  $aLoBj
*852  $hQcaf
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Handbok för bartendrar på olika nivåer. Innehåller drinkhistoria, spritkunskap samt recept på drygt trehundra drinkar, såväl klassiska som modernare. Författaren är bartender och lärare på restauranghögskolan i Grythyttan. Annotation supplied by BTJ Sverige AB

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQcaf