Hylla
Titel Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat
Utgivning, förlag, etc.
SAB Klassning
Omfång
Medarbetare
Institution
Annan titel
ISBN
Antal i kö:
*00001699cam 22004 57 a 4500
*00171786
*0052004 0427081915.0
*008 2004 e 0 swe
*020 $a91-518-4304-8 (inb.)$x91-518-4304-8
*035 $a71786
*082 $a641.692
*084 $aQcaal
*084 $aMåltidsakademiens biblioteksstiftelse
*084 $aMåltidslitteratur 2004
*084 $aKategori: Speciallitteratur
*24510$aFisk & skaldjur :$btill vardags och fest från Allt om mat /$credaktör: Marie-Charlotte Jenkinson ; recept ur Allt om mat: Astrid Abrahamsson ... ; fotografer: Stefan Almers ...
*260 $aStockholm :$bPrisma,$c2004
*300 $a199 s :$bill.
*7001 $aJenkinson, Marie-Charlotte$4edt
*7001 $aAbrahamsson, Astrid$4aut
*7102 $aAllt om mat$4oth
*7400 $aFisk och skaldjur
*850 $aLoBj
*852 $cQcaal
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
En samling av fisk- och skaldjursrecept som publicerats i tidskriften Allt om mat. Såväl traditionella recept som nyare. Rätterna har provlagats i Allt om mats provkök. Ett recept per uppslag. TPB:s talboksannotation: En samling recept från tidningen Allt om mat. Ca 100 recept på smårätter och entréer, soppor samt middagsrätter för vardag och fest. Rätterna har som huvudingredienser både vanliga och mer ovanliga fiskar och skaldjur. Varje recept har tydliga steg-för-steg-anvisningar. Maten känns fräsch och det mesta är enkelt att tillaga. Annotation supplied by BTJ Sverige AB
Smårätter & entréer 6 Soppor 62 Middagsrätter / vardag 82 / fest 142 Register 196