Webbsök

Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcaal
Titel
  • Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat
Utgivning, förlag, etc.
  • Prisma, Stockholm : 2004
SAB Klassning
Omfång
  • 199 s : ill.
Medarbetare
Institution
Annan titel
  • Fisk och skaldjur
ISBN
  • 91-518-4304-8 (inb.)
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00001699cam  2200457 a 4500
*00171786
*00520040427081915.0
*008       2004           e          0 swe
*020  $a91-518-4304-8 (inb.)$x91-518-4304-8
*035  $a71786
*082  $a641.692
*084  $aQcaal
*084  $aMåltidsakademiens biblioteksstiftelse
*084  $aMåltidslitteratur 2004
*084  $aKategori: Speciallitteratur
*24510$aFisk & skaldjur :$btill vardags och fest från Allt om mat /$credaktör: Marie-Charlotte Jenkinson ; recept ur Allt om mat: Astrid Abrahamsson ... ; fotografer: Stefan Almers ...
*260  $aStockholm :$bPrisma,$c2004
*300  $a199 s :$bill.
*7001 $aJenkinson, Marie-Charlotte$4edt
*7001 $aAbrahamsson, Astrid$4aut
*7102 $aAllt om mat$4oth
*7400 $aFisk och skaldjur
*850  $aLoBj
*852  $cQcaal
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

En samling av fisk- och skaldjursrecept som publicerats i tidskriften Allt om mat. Såväl traditionella recept som nyare. Rätterna har provlagats i Allt om mats provkök. Ett recept per uppslag. TPB:s talboksannotation: En samling recept från tidningen Allt om mat. Ca 100 recept på smårätter och entréer, soppor samt middagsrätter för vardag och fest. Rätterna har som huvudingredienser både vanliga och mer ovanliga fiskar och skaldjur. Varje recept har tydliga steg-för-steg-anvisningar. Maten känns fräsch och det mesta är enkelt att tillaga. Annotation supplied by BTJ Sverige AB

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQcaal